2777
2789
عنوان

امتحان عربی دارم فردا هیچییی نخوندم

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 20 پست

خوب حتما صیغه هارو بلدی و ضمیهای فاعلی و مفعولی و بلدی . ببین عزیزم عربی یک صرف داره یک نحو یا به اصطلاح تجزیه داره و ترکیب . تجزیه گرداندن کلمه برای دادن معانی مختلفه و نحو هم ترکیب کلمات در جمله هست که اعراب رو می‌سازه مثلا فاعل مدفوع هست و مفعول منصوب 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عربی همون ۱۴ صیغه ماضی و مضارع و ضمیرها هست چیزی نیست کمی هم لغت بدونی راحته من دکترای عربی دارم اگه ...

میشه شما بگی چطور باب ها رو یاد بگیرم ؟ حفظ میکنم باب ها رو 

ولی نمیتونم بازم تشخیص بدم

چی بابها رو یاد بگیری ؟ معناشونو رو یا صیغه هاشونو ؟ از نظر علمی اصلا نیازی به حفظشون نیست تو جمله معلوم میشه در ضمن بابها چنتا معناش بیشتر به درد می خوره به مرور زمان متوجه میشید باید باهاش کاربردی کار کنید مثلا قرآن رو بذاری جلوت یکی یکی فعلهاشو بررسی کنی 

کد معرف هدیه نقدی اپلیکیشن صراف از صراف بدون قید و شرط پاداش نقدی دریافت کنید از طریق گوگل پلی یا بازار اپلیکیشن صراف رو نصب کنید کد معرف در اپلیکیشن وارد کنید 8fwz5

فقط در صورتی که کد معرف رو وارد کنید به شما اعتبار هدیه داده خواهد شد با وارد کردن کد معرف در اپلیکیشن صراف تا ۲۰،۰۰۰ پاداش نقدی دریافت کنید و افراد بیشتری معرف کنید درضمن تا سقف 100میلیون می توانید وام دریافت کنید