2777
2789
عنوان

به پسرم حسودیم میشه😭🥲

257 بازدید | 10 پست

جدی دارم میگم واقعا حسودیم میشه😑از وقتی به دنیا اومده تمام توجه شوهرم رو بچس یک لحظه چشم ازش برنمیداره 

قبلا گل میخرید عروسک میخرید الا هیچی فقط واس اون🫠

خیلی ناراحتم😔فقط شبا که بچه خوابه یاد من میوفته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حسادت از لحاظ شرعی زمانی که تو دلت بمونه و بروز ندی مشکلی نداره اما بعد ابرازش گناه کبیره به حساب میاد چون در دین گفته شده ریشه در اکثر گناهان و اتفاقات تلخ داره 

سعی کن این انرژی بد و از خودت و دور کنی و به معنی کلمه دچار عُجب نشی عزیزدلم حیفه این حسای بد که به دل قشنگت نمیاد زشتش کنه چون اول خودت اذیت میشی بعد بچه ات و همسرت  واقعا جلوگیری ازش ریشه خیلی مشکلات و میخشکونه همون طور که سرکوب نکردن این صفت مشکل ساز میشه ببخشید اگر نتونستم با زبون بهتری توضیح بدم و امیدوارم جسارت نکرده باشم و ناراحت نشده باشی از این نوع از بیان من♥️

هرچی بیشتر میدانم، میدانم که هیچ چیز نمیدانم 🧠🫀

عزیزم بشین باشوهرت صحبت کن  و مشکلتون بگو بهش😉

بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می‌شوید نه کارهایی که انجام داده اید، پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل  امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید، جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید.