2777
2789
عنوان

میشه ام ار ای سالم باش و باز ام اس داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 29 پست
والا منم هیشکی نفهمید بخاطر چیه دکتر مغز و اعصاب هم قرص گاباپنتین داد که برای دردهای عصبیه نخوردم. ب ...

گابا پنتین من  زیاد خوردم قرص خوبیه  از قرصای عصبی بهتره هر موقع دردو ادیت داشتم‌میخوردم نمیزاشت عود کنه

منتها اللن قصد باردادی دارم نمیتونم بخورم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه ام اس باشه توی ام آر آی مغز بعضی قسمت ها سایه میفته

تو نت زده لکه سفید فکر کنم ولی تو ام آر ای من هیچ لکه سفیدی نبود. دکتر با یه چیز فلزی هم کف پام کشید حس داشتم. منم فکر میکردم ام اس گرفتم پیش دو دتا دکتر مغز و اعصاب رفتم گفتن نه. 

تو نت زده لکه سفید فکر کنم ولی تو ام آر ای من هیچ لکه سفیدی نبود. دکتر با یه چیز فلزی هم کف پام کشید ...

خب وقتی سایه دیده نشده ام اس نیست خدارو شکر نگران نباشید برید پیش یه دکتر طب فیزیکی 

کاربر آقا 
میگن ترشی باعث سردی مغز میشه من خیلی میخوردم قبلا الان نمیخورم.

ترشی منم زیاد میخوررم با قهوه شکللات فشار عصبیم روم بود زد شدید عود کرد

سعی کن بعصی چیزارو نخوری  ی مدت تا رفته رفته از بدنت  خارج شه

شما سرگیجه ات خوب شده؟

من نزدیک  یسال  سرگیجه هامومیرفتو میومد تازه دوماه یار۳ ماهه خوبم

حتی چشام نمیدید انگار تو مه شدید بودم مخصوصا صبح ها

انگار ی قسمت چشم کور میشد خیلی سخته   خدا اونروزارو نیاره الانم دارم بعصی وقتا ولی کم زود برطرف میشه چسم پزشکم رفته بودم دکتر شبکیه گفت چشت حتی صعیفم نیست

کد معرف هدیه نقدی اپلیکیشن صراف از صراف بدون قید و شرط پاداش نقدی دریافت کنید از طریق گوگل پلی یا بازار اپلیکیشن صراف رو نصب کنید کد معرف در اپلیکیشن وارد کنید 8fwz5

فقط در صورتی که کد معرف رو وارد کنید به شما اعتبار هدیه داده خواهد شد با وارد کردن کد معرف در اپلیکیشن صراف تا ۲۰،۰۰۰ پاداش نقدی دریافت کنید و افراد بیشتری معرف کنید درضمن تا سقف 100میلیون می توانید وام دریافت کنید

منم مثل توام هیچ مسکلی ندارم ولی تاری چشم شدید سزگیجه بی حسی دسو پا یکطرفه که یا چپه یا راست گرفتگی ...

امیدوارم خیلی نگرانم چشمم اینجور شد دیگ خیلی نگران شدم چشم پزشکم رفتم اما میگ چشمت سالم 

امیدوارم خیلی نگرانم چشمم اینجور شد دیگ خیلی نگران شدم چشم پزشکم رفتم اما میگ چشمت سالم

توام به نو حساسی؟ نگران نباش  منم نگران بودم ولی خوب شدم یعنی بدتر ازمن  فکر نکنم باشی فکر مبکردم دارم کور میشم نگرانی خودش سمه برات  اینا همش از استرسه

نوار معز منو دکتر نگاه کرد گفت استرس شدید داری نمیدونم چجوری زیر دستگاه ام ار ای موندی 

گفتم اقای دکتر میخاستم فرار کنم تپش قلب سرگیجه  میومد سراعم زیر دستگاه میخاستم فرار کنم ولی یکی دودیقه اول اونطوری شدم بعد اروم بودم نسبتا

حتی  تو خوابم نمبتونیتم اروم باشم یعنی خوابم نمیگرفت شبا تو تاریکی  که چشم اذیت میکرد ترس میگرفتم   زندکیم جهنم شده بود انگار تو قبر گزاشتن منو دلشوره داشتم ارزوی روزایی که با ارامش مبخوابیدمو میکردم نمیتونستم بخوابم

خدارو شکر دیگه نیستم اونطوری الان ورزشم میکنم

ی مدت خیلی گوشی نگاه میکردم استرس شدیدم داشتم

سعی کن گوشی نگاه نکنی یا خیلی کمش کنی

من عینک دودی میزدم که خیلی ارومم میکرد