یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ادم درست وجود نداره خودتو قانع نکن با پسری که انچنان هزینه نمیکنه ازدواج کنی
عزیزم من ده ساله ازدواج کردم شوهرم خداروشکر آدم درستیه و آدم درستم زیاد دیدم درسته خیلی از آدما بد شدن اما معنیش این نیست ک آدم خوب وجود نداره یخورده تحقیقات و رفت و آمد لازمه تا بدونی طرفت چیکاره س
تو موارد اصلا روی وضعیت مالی تمرکز نکن خیلی پولدارا هستن ک جونشون درمیاد هزار تومن خرج کنن عوضش خیلی پسرا با وضع متوسط دست و دلباز تراز اونان اگ برات مهمه خیلی دقت کن
پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
خیلی چیزا حداقل حداقل هر دفعه که منو بیرون میبره دو سه تومن خرج کنه برام
تو خواب ببینی مگ اینک پولدار باشه
پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
شما هنوز خیلی کم سن هستین برای ازدواج و پذیرفتن مسئولیت زندگی … البته که اداره زندگی و بقول شما بشور و بساب برای یک دختر ۱۸ ساله سخته و اصلا نباید هم بهش فکر کنین ولی درست میگین ازدواج یک چالشه و دونفر هرقدر به هم علاقمند باشن باز هم مشکل پیش میاد فعلا از زندگیتون لذت ببرین و بزرگتر که شدین به ازدواج فکر کنین نگران خرج و مخارج هم نباشین مردها برای همسری که دوستش دارن خیلی هزینه می کنن.