2777
2789
عنوان

ازدواج اسیباش زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 1780 بازدید | 128 پست
تازمانیکه دیدت اینه ازدواج نکن کلفت چیه .ازدواج با روابط دوستی خیلی فرق داره .

اره چون تو دوستی دست بازه و میتونی راحت تمومش کنی 

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

ازدواج باادم درست خیلی م خوبه

ادم درست وجود نداره خودتو قانع نکن با پسری که انچنان هزینه نمیکنه ازدواج کنی

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ادم درست وجود نداره خودتو قانع نکن با پسری که انچنان هزینه نمیکنه ازدواج کنی

عزیزم من ده ساله ازدواج کردم شوهرم خداروشکر آدم درستیه و آدم درستم زیاد دیدم درسته خیلی از آدما بد شدن اما معنیش این نیست ک آدم خوب وجود نداره یخورده تحقیقات و رفت و آمد لازمه تا بدونی طرفت چیکاره س

عزیزم من ده ساله ازدواج کردم شوهرم خداروشکر آدم درستیه و آدم درستم زیاد دیدم درسته خیلی از آدما بد ش ...

من یکی میخام که خیلی هزینه خرج برام بکنه 

من یکی میخام که خیلی هزینه خرج برام بکنه

تو موارد اصلا روی وضعیت مالی تمرکز نکن خیلی پولدارا هستن ک جونشون درمیاد هزار تومن خرج کنن عوضش خیلی پسرا با وضع متوسط دست و دلباز تراز اونان اگ برات مهمه خیلی دقت کن 

تو موارد اصلا روی وضعیت مالی تمرکز نکن خیلی پولدارا هستن ک جونشون درمیاد هزار تومن خرج کنن عوضش خیلی ...

خیلی چیزا حداقل حداقل  هر دفعه که منو بیرون میبره دو سه تومن خرج کنه برام

اگ با آدم نادرستی ازداوج تنی اگ خانواده ناحسابی داشته بله آسیب میبینی

ولی اگ مرد باشه ن. روحت تازه میشه معنی زندگیو خوشبختیو میفهمی

درعین حال ک میتونه بهت آرامش بده میتونه سوهان روحتم بشه

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
اگ با آدم نادرستی ازداوج تنی اگ خانواده ناحسابی داشته بله آسیب میبینیولی اگ مرد باشه ن. روحت تازه می ...

اینا همه کشکه

خیلی چیزا حداقل حداقل هر دفعه که منو بیرون میبره دو سه تومن خرج کنه برام

تو خواب ببینی مگ اینک پولدار باشه

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
اینا همه کشکه

فکر میکنی تا وارد نشی نمیفهمی

خیلی چیزا حداقل حداقل هر دفعه که منو بیرون میبره دو سه تومن خرج کنه برام

اگه خودت یا پدرت هم همینقدر پولدارین، میتونی امیدوار باشی.

وگرنه کلا از فکرش بیا بیرون. چون پولدارا یکی مثل خودشونو میخوان طبیعتا!

فکر میکنی تا وارد نشی نمیفهمی

خب الان وارد بشم کع چی بشه

اگه خودت یا پدرت هم همینقدر پولدارین، میتونی امیدوار باشی.وگرنه کلا از فکرش بیا بیرون. چون پولدارا ی ...

تنها چیزی که پسرا میخان زیبایی خوشگلیه اگه خ شگل باشی همینقدز هزینه میکنن بعدشم دو سه تومن چیزی نیست که

شما هنوز خیلی کم سن هستین برای ازدواج و پذیرفتن مسئولیت زندگی … البته که اداره زندگی و بقول شما بشور و بساب برای یک دختر ۱۸ ساله سخته و اصلا نباید هم بهش فکر کنین ولی درست میگین ازدواج یک چالشه و دونفر هرقدر به هم علاقمند باشن باز هم مشکل پیش میاد فعلا از زندگیتون لذت ببرین و بزرگ‌تر که شدین به ازدواج فکر کنین نگران خرج و مخارج هم نباشین مردها برای همسری که دوستش دارن خیلی هزینه می کنن.