2777
2789

سینه سمت چپم به شدت درد میکنه طوری که شونه و پهلوم رو درگیر کرده 

از فکر و خیال خوابم نمیبره 

الان ۵ روزه که مدام درددمیکنه فکردکردم از پریودی نرفتم دکتر 

الان پریودم شدم ولی دردش آزارم میده

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم بچه م‌ریفلاکس داره به شدت بالا میاره و بیقراره

دام‌براش میسوزه 

نمیدونم چیکار کنم 

خانوما بنظرتون تا چند وقت ریفلاکس طول میکشه ؟

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 
اب زیاد بخور شاید به خاطر الودگی سردرد داری

نه فکر و خیال مغزمو داغون کرده اینقدر شرایطم بهم ریختس نمیدونم چی خوبه چی بد عقلم میگه نکن ولی دلم کنار نمیاد با حرفایی که شوهرم میگه😔

ببخشید درآمد یه مشاور کنکور چقدره؟ با توجه ب اینکه هر رور هم دارن زحمت میکشن و فول تایم جاب هست... د ...

عزیزدلم بستگی به موسسه ای که باهاش همکاری میکنید و رزومه خودتون داره کار خیلی سختی نیست و من واقعا لذت میبرم ولی باید مسولیت پذیری بالایی داشته باشین 

من الان با دوتا موسسه کار میکنم یکی به عنوان مشاور پانسیون که ساعتی حساب میشه تقریبا ماهی بین ۱۱تا ۱۵متغیره 

موسسه دوم هم نه تومن ماهی ولی دورکاریه راحتم 

کنارش خودم شاگرد دارم که شهریه ماهانه میگیرم خداروشکر راضیم چون کنار درس و دانشگاه کارمم میکنم 

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

اب زیاد بخور شاید به خاطر الودگی سردرد داری

مثلا فکر کن بعد از ۲۱ سال زندگی برداره به برادرش بگه من که اینو نمیخواستم خودش و مادرش هزاران جور ساپورتم داشتن که بگیرمش😔😔 بارها بهم گفته این حرفو