2777
2789
عنوان

الان گوشی شوهرمو چک کردم اسکرین شات پیام خواهرش رو میزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1379 بازدید | 64 پست
وای چقد موزیه اول ازعلاقه مادرش میگه ک نرم بشه شوهرت بعدم گلگی میکنه بازخوبه شوهرت بااونا دست ب یکی ...

دقیقا خیلی مارموزن 

به نظرت به خواهرش چی بگم ک بفهمه کارش اشتباهه 

چون بار اولش نیست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این حرفا به خواهرشوهر مجرد نیومدهاینهمه اصرار که بیا بگو چته معلومه از فضولیه

دقیقا 

حالا با خواهرش چه برخوردی داسته باشم بفهمه کارش زشته

چون‌بار اولش نیست 

چی بگم بهش 

الان ادعای روشن فکری کرده!؟ 

با همسرتون صحبت کنین و بین خودتون قول و قرار بذارین مشکلاتتون رو خودتون حل کنین 

تو اینجور مسایل کمی چاخان کردن مرد جواب میده مثلا بگین عزیزم طبق شناختی که ازت دارم میدونم تو از پسش برمیاری  و عاقلانه رفتار میکنی

دقیقا خیلی مارموزن به نظرت به خواهرش چی بگم ک بفهمه کارش اشتباهه چون بار اولش نیست

شماچیزی به خواهرش نگو ک بفهمه چک کردی گوشی داداشش

مثل مادرشوهرت ک مستقیم نگفته به شوهرت

ب شوهرت بگو اوایل بچه بودیم ولی الان هردوعاقل بالغ هستیم ازپس زندگی خودمون برمیایم نباید بزرگترارو درگیر مشکلاتمون بکنیم خودشون ب اندازه کافی گرفتاری دارن اخرشم لوس کن بگو مردمن خودش عاقترینه میدونه ک زندگی مشترک باید حریم خصوصی داشته باشه

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
دقیقا حالا با خواهرش چه برخوردی داسته باشم بفهمه کارش زشتهچون‌بار اولش نیست چی بگم بهش

به نظرم چیزی نگو 

نذار بفهمن که حرفاشونو میدونی ، اینجوری همیشه ازشون یه قدم جلوتری

حتی به روی شوهرتم نیار

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..

به نظرم فعلا هیچی نگو چون جلو شوهرت آدم بده میشی،شوهرت که ازت دفاع کرده الان هیچی نگو واستا یه وقت رودررو حرفش اومد بگو دیگه تصمیم داریم مشکلاتمون بین خودمون بمونه تا نه کدورتی پیش بیاد نه بقیه اذیت بشن چون ما  خیلی زود باهم آشتی میکنیم و الکی تو ذهن بقیه میمونه 

گفتم یهو عصبی شدی😂طفلی داداشم ۸ سالشه کنارم خوابیده ولی ی خواهرشوهری میخام بشم بعدا تاپیک میزنم دعو ...

خدا پناهش باشه ، همسن دختر منه

به به چه خواهر شوهری😅

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..

حرکتش واقعا زشته حق دخالت توی روابط دیگران اونم با این سن رو نداره، یکی روابط بین شما و همسرت و همینطور مادرش با شماها، حتی اگه مادر‌شم گفته باشه اونقدری ب بلوغ فکری رسیده ک بتونه فکر کنه چی درسته چی اشتباه

یه بار قشنگ برو بگو بچه ها رو تو زندگی منو همسرم دخالت ندید تا حالیش شه

ت باید روی شوهرت کارکنی تا درنبودت هم اجازه دخالت نده بهشون اگر مستقیم ب خواهرش بگی شوهرت میره سمت اونا خواهرش دوباره مظلوم نمایی میکنه شوهرت فکرمیکنه میخوای بین خواهربرادری فاصله بندازی خیلی بدمیشه

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
لحت پیامش خوبه باطن پیام بده ک مادره میخواستی طریق دخترش شوهرم‌رو‌ بکشومه سمت خودشون تا از زیر و در ...

خواهره را ول کن شوهرت راباید تربیت کنی.کمتر بگو مگوکن.بهش محبت کن.وبازهم یادش بده دعوامانند آتش است باید داخل خونه بمونه.بیرون بره بزرگ وبزرگتر میشه