2777
2789
عنوان

کیا تو آبدوغ خیار گوجه میزننن

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 56 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا بخدا منم همینطور گوجه رنگش متفاوته خودشو قاطی کرده که آبدوغ خیار بی رنگ وروح نباشه ینی چه که هم ...

😂

حالا اینجا یجورییییی میگن گوجه انگار مثلا توش سیب زمینی قاطی کردی

والا گوجه و خیار مکمل هم هستن

تو سالادم تا گوجه نباشه مزه نمیگیره

ولی خب ذائقس دیگه به بعضیا خوش نمیاد

متاهل🩷🍃                                                               

😂حالا اینجا یجورییییی میگن گوجه انگار مثلا توش سیب زمینی قاطی کردیوالا گوجه و خیار مکمل هم هستنتو س ...

حالا سیب زمینی گفتی

یادمه بچگی هام یه اب دوغ خوردم معرکههههه بود. توش سیب گلاب نگینی کوچیک خرد میکردن. با گردو و گل محمدی ترکیب بهشتی بود .عطر و مزه ش

دوست داشتین امتحان کنید

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
حالا سیب زمینی گفتییادمه بچگی هام یه اب دوغ خوردم معرکههههه بود. توش سیب گلاب نگینی کوچیک خرد میکردن ...

حس میکنم واقعا با سیب خوشمزه بشه

ببینین امشب بامن چیکار کردیننننن هوس کردم فقط حال ندارم پاشم وگرنه همع مواد اصلی و پیشنهادیع دوستان موجوده😂🤦‍♀️

متاهل🩷🍃                                                               

حس میکنم واقعا با سیب خوشمزه بشهببینین امشب بامن چیکار کردیننننن هوس کردم فقط حال ندارم پاشم وگرنه ه ...

من با سیب گلاب خورده بودم که الان فصلش نیست. نمیدونم با این سیب های الان چجوری در بیاد

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
من با سیب گلاب خورده بودم که الان فصلش نیست. نمیدونم با این سیب های الان چجوری در بیاد

سیب دماوند داریم

تقریبا مزشون عین سیب گلابه ولی به غلطت طعم و بوی اونا نیس😄

متاهل🩷🍃