جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ول میکردن تو کوچه خودشون بزرگ میشدن دیگه حوصله پیشگیری و اینا هم نداشتن
جالب اینه مرگ و میر بچه ها هم زیاد و دلخراش بوده مخصوصا تو روستاها مثلا می افتادند تو چاه یا میسوختند یا گرگ میخورد 😂🤦🏻♀️اینا چطور افسردگی نمیگرفتند اصلا به هیچ جاشون نبود باز یکی جایگزین میکردند و ول میکردند تو کوچه
قبلا تشریفات و تجملات نبود بچه ها در نهایت سادگی و کم توقعی بزرگ میشدن ،پسر بچه ها ازسن کم میرفتن سرکار ،مردم یک دل و ساده بودن بچه ها اهل چشم و هم چشمی نبودن
جالب اینه مرگ و میر بچه ها هم زیاد و دلخراش بوده مخصوصا تو روستاها مثلا می افتادند تو چاه یا میسوخت ...
دقیقااا افرین
مادربزرگ خودم چند تا از بچه هاش فوت کرد هر کدوم هم تو یه سنی از نوزاد بگیر تا ۱۴ ۱۵ سال ولی بازم ماشالا پرقدرت ادامه داد
کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم. میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتیببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻