2777
2789

بچه ها دخترم ۳روزه بدون علائم سرفه خشک میکنه رفتم داروخونه یه شربت گیاهی داد یدونم کتوتیفن خارجی حالا از دیروز سرفه هاش خلطی شده  وتب داره بردم دکتر دوتاشم بسته بودن  

چیکار کنم الانم تب داشت شیاف گذاشتم راستی نمیذاره به اندام تناسلیش دست بزنم درد داره

به نظرتون خودم فردا چرک خشک کن بخرم بدم ؟ یا صب کنم شنبه بشه ببرم دکتر 

بچم آب شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استمنافن بهش بده فقط سرخود هیچوقت چرک خشک کن به بچه نده

۲۰روز پیش مریض شد خوب شد ولی از اونموقع خلط داره احساس میکنم باید چرک خشک کن بخوره 

به نظرتون ببرم دکتر عمومی درمانگاه؟

بزار شیاف اثرکنه 

آبریزش بینی  تا چند روز داره بعدش به رنگ سبز در میاد که اسپری بینی براش استفاده کن 

سرما خوردگی کودکان هر ۸ ساعت بهش بده وکتوتیفن هم هر ۸ ساعت بابت سرفه اسپری سالبومتابول هر شبی ی پاف با دم یار بزن تبش و سرفه هاش  تا چند روز باهاش هست استامینوفن بده بهش یا پاراکید

۲۰روز پیش مریض شد خوب شد ولی از اونموقع خلط داره احساس میکنم باید چرک خشک کن بخوره به نظرتون ببرم دک ...

احساس نکن یقین بدون عفونتش نخشکیده انتی بیوتیک بده من کاموکسی کلاو۳۱۲دیشب دکتر تجویز کرده با این علائم ولی هنو به تب نرسیده بود

احساس نکن یقین بدون عفونتش نخشکیده انتی بیوتیک بده من کاموکسی کلاو۳۱۲دیشب دکتر تجویز کرده با این علا ...

اموکسی کلاو درنظرمه اون خوبش میکنه ولی آزیترو هم دو دلم