2777
2789
عنوان

بنظرتون عقد بمونم

323 بازدید | 40 پست

بچه ها میخام نظر بدید.. منو همسرم ۱سال و ۳ماهه ک عقد هستیم خیلی تلاش کردیم برای واممون که در بیاد ضامن گیرمون نمیومد وقتی هم گیر اومد دیگ سایت ها بسته شدن.. الان نیمدونیم چیکار کنیم خیلی تحت فشاریم. من پدرم فوت شده با مادرم زندگی میکنم هیچ پشتوانه ای هم نداریم .دارو ندار همسرمم فقد۳۵۰ ملیونه باهم تصمیم گرفتیم ۲۰۰ تومنشو بدیم مادرم برام جهاز بگیره تا آخر برج۱۱ عروسیمون رو بگیریم. ولی بریم ماه عسل از این طرفم جشن عقدی نداشتیم 

چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕

اگ‌ هم بخاییم طولش بدیم وام ک نمیدن فلن میمونه تا سال بعد ک سایت ها باز بشن.. از این طرفم میگیم یه جشن خیلی ساده بگیریم بریم سر خونه زندگیمون سریع..چون واقعن خیلی داریم اذیت میشیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بهترین کارو میکنی

اره چون خیلی داریم اذیت میشیم بخدا. بقیه همش میگن عروسی بگیرین نزارین تو دلتون بمونه ولی خب زندگیم مهم تره

مگه سایت وام ازدواج بسته میشه؟!

من خودم ساله اول ثبت نام کردم

همسرمم امسال ثبت نام کرد ولی به مشکل سایتی برنخوردیم

درکل گلم هرچی میدونی صلاحه انجام بده و خوشبخت بشی انشالله

متاهل🩷🍃                                                               

ار بابا دوران عقد طولانی ب شدت ب ضرر جفتتونه

تموم کن بره زن

برو خونه خودت

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

خب خونه دارید؟ با صد پنجاه خونه گیرتون میاد؟

به نظرم تحت هر شرایطی برو سر خونه ات 

جهاز رو چرا مامانت با پول شوهرت بگیره؟

فقط گاز و یخچال و لباسشویی و لوازم آشپزخونه در حد دو نفر بگیر برو سر خونه ات کم کم اوضاع بهتر میشع

هرچه زودتر ازدواج کنید هرچی بیشتر بمونید همه چی سختتر میشه

اره واقعن خیلی هم داره سخت میشه ایشلا تا برج ۱۱ ازدواج‌مکنیم

مگه سایت وام ازدواج بسته میشه؟!من خودم ساله اول ثبت نام کردمهمسرمم امسال ثبت نام کرد ولی به مشکل سای ...

اره بسته شدن همگی از شانس بدمون هیچ کدوممون در نیومدیم.. ممنون عزیزدلممم همچنین خودت

اره چون خیلی داریم اذیت میشیم بخدا. بقیه همش میگن عروسی بگیرین نزارین تو دلتون بمونه ولی خب زندگیم م ...

فوقش یه ارایشگاه و آتلیه میرید و تمام 

برید ماه عسل لذتشو ببرید 

بقیه برای دل خودشون میگن 

ولشون کنید 

لایک نکن🚫🚫🚫
ار بابا دوران عقد طولانی ب شدت ب ضرر جفتتونهتموم کن بره زنبرو خونه خودت

اره عزیزم همین کارو میکنم. خودمم فکرشو نمی‌کردم ایقد زیاد عقد بمونم خیلی اذیت شدیم این مدت