2777
2789
عنوان

میشه حرف بزنیمم

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 60 پست
خب چرا؟معلم کنکوری هم هست یا فقط تو رفتی ازش سوال کردی منظورم اینه که پشتیبان یا مشاوری چیزیه

معامه ولی گف پارسال ب عنوان مشاور رفته مدرسه دخترونه و خیلی اذیت شده 😂🤦‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

معامه ولی گف پارسال ب عنوان مشاور رفته مدرسه دخترونه و خیلی اذیت شده 😂🤦‍♀️

اوه اوه پس تا دلت بخواد ازین پیشنهادا دیده 

اگه هم یه درصد بیاد تو رابطه فقط برای سرگرمیه چون اون تورو هم مثل اونا میبینه

اوه اوه پس تا دلت بخواد ازین پیشنهادا دیده اگه هم یه درصد بیاد تو رابطه فقط برای سرگرمیه چون اون تور ...

واقعا؟اخه من گفتم ببخشید گف تو چرا میگی ببخشید 

گفتم بشی دخترا کاری میکنن تر و خشک با هم میسوزه و فکر میکنین همه دخترا مثل همن 

گف ن بین اونا دخترایی بودن مث شما با شعور و با فرهنگ 

منظورش ار اینکه اذیت شده فک کنم بهش تیکه اینا انداختن 

چون کلاس ما آخوند میومد بچه ها اونقدر اذیت میکردن

واقعا؟اخه من گفتم ببخشید گف تو چرا میگی ببخشید گفتم بشی دخترا کاری میکنن تر و خشک با هم میسوزه و فکر ...

نگاه تو درخواستشو قبول کن بعدش چند روز که گذشت و اگه موند تو پیجت چندتا استوری انگیزشی در مورد کنکور و چمیدونم استرس اینا بزار اگه ریپلای زد که تو سعی کن به بهونه استرس داشتن هی باهاش حرف بزنی تا ببینی تا کجا پیش میره

وای اگ اینو بگم بنظرت فکر نمیکنه ک من خیلی پی گیرشم؟

نه چرا فک کنه پیگیرشی؟ تو فقط چون گفته انتظار سخته خواستی از بلاتکلیفی درش بیاری وگرنه بعدش که اصرار نکردی حتما تو پیجت بمونه

نگاه تو درخواستشو قبول کن بعدش چند روز که گذشت و اگه موند تو پیجت چندتا استوری انگیزشی در مورد کنکور ...

باشه عزیزم مرسی ازت 

من هفته بعد ینی یکشنبه دوشنبه درخاست قبول میکنم 

توکل بخدا