2777
2789
عنوان

کاش چند نفر همدرد منو بفهمن باهام حرف بزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 28 پست
خدا کنه ک بگدره

بالاخره تموم میشه چه خوب چه بد برای اکثرا خوب تموم میشه ولی خوب مال من از بد روزگار خیلی بد تموم شد ولی شما میتونی زندگیتونو جمع کنین :) همه چیز درست میشه

شآید سرش جای دیگه گرمه

بهش گفته بودم هیچکس نمیتونه اندازه من دوستت داشته باشه اینو الان نمیفهمی . وقتی میفهمی ک جدی با یکی دیگه میری تو رابطه میگی چرا مثل اون نیست ؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد حرفات قشنگو منطقی بودن دقیقا بهش باج دادم خودمم میدونستم ولی فکر نمیکرم سو استفاده کنه .سخته ولی ...

خداروشکر که به دلت نشست. ولی دوره ی سختیه قبول دارم. ولی تجربه ی خوبیه که بعدا این تجربه رو با هیچی عوض نمیکنی. و احتمالا اونموقع بیاد سراغت. ولی بنظرم رابطه با این آدم بی فایدست

فقط بدون این روز ها میگذره! یه روزی به حس الانت میخندی و به خودت میگی چرا واقعا بخاطر این ا‌دم گریه کردم! این زمان هست که باارزش ترین چیز تو زندگیته، توصیه من بهت اینه که گریه هاتو بکن ولی زود به خودت بیا، ادما وقتی با یه نفر هم خونه میشن تازه میفهمن وارد چه دنیای پیچیده ای شدن! قبلش همش یه بازیه احساسیه! اگر میخو‌ای احساسات زیاد رو تجربه کن ولی با عقل شریک یک عمر زندگیتو انتخاب کن! در ضمن اگر الان تو مرحله اشنایی هستی خیلی خوشبختی که وارد زندگیت نشده با طبعات به مراتب خیلی کمتری جدا شدی و ضربه بزرگی نخوردی.

خداروشکر که به دلت نشست. ولی دوره ی سختیه قبول دارم. ولی تجربه ی خوبیه که بعدا این تجربه رو با هیچی ...

همه ادمایی ک منو اونو میشناسن بهم میگن تو چجوری دوستش داشتی و داری ؟ لال میشم

ولی تحربه ای شد ک دیگه به هیچ پسری فکر نمیکنم و این تضمینیه ک حداقل گیر عشق الکی ادم دیگه ای نمیوفتم

فقط بدون این روز ها میگذره! یه روزی به حس الانت میخندی و به خودت میگی چرا واقعا بخاطر این ا‌دم گریه ...

انقدر قشنگ دلداری دادی و منطقی حرف زدی خیلی دلم خواست بغلت کنم :) ممنونم ازت 

خدایی نکره تجربه شو داشتی ؟

انقدر قشنگ دلداری دادی و منطقی حرف زدی خیلی دلم خواست بغلت کنم :) ممنونم ازت خدایی نکره تجربه شو داش ...

عزیزم خوشحالم که تونستم کمی تاثیر گذار باشم❤️، تجربش رو نداشتم ولی بدون من هم وقتی ۱۹ سالم بود عمیقا کسی رو دوست داشتم و خیلی بی پروا بودم کاملا بدون عقل و با احساسات زیاد، الان ۲۸ سالمه و با اون ادم ۷ ساله ازدواج کردم اما وقتی وارد زندگی متاهلی شدم تازه فهمیدم که اون موقع چقدرر بچگانه فکر میکردم و دنیام فانتزی بود، تازه فهمیدم برای ازدواج چه معیار هایی باید در نظر میگرفتم یا حتی اینکه متوجه اون مسئولیت بزرگش نبودم ، الان واقعا نصیحتم به خوده ۱۹ سالم اکر برگردم عقب اینکه میگم زود ازدواج نکن، از کنار خانواده بودن لذت ببر و تا میتونی از زندگی لذت ببر و احساساتت رو کنترل کن ، شیطون باش اما نزار کسی تورو عقلتو تصاحب کنه چون کسایی رو دیدم که طبعات سختی پس دادن! ادم باید تو این سن تمرکزش رو پیشرفت و ارتقاع خودش باشه و شخصیت سازی کنه و به ایدال ترین حالت خودش برسه نه اینکه وقتش رو با رابطه های پوچ هدر بده و به خودش و احساساتش ضربه بزنه، واقعا تجربه یسری حس ها قشنگه اما نه در حد عمیق و خطرناکش. باور کن من الان واقعا با اون دختر ۱۹ ساله زمین تا اسمون فرق دارم هم از نظر فکر و هم شخصیت. همه تغییر میکنن اما اینکه چطور رشد کنی ، چجوری تغییر کنی به تلاش خودت بستگی داره عزیزم. وقتی به بهترین ورژن خودت برسی مطمئن باش بهترین گزینه ها نصیبت میشه فقط عجله نکن، تو مسیر پیشرفت قدم بزار و فقط ببین چطور همه چیز چیده میشه برات!

عزیزم خوشحالم که تونستم کمی تاثیر گذار باشم❤️، تجربش رو نداشتم ولی بدون من هم وقتی ۱۹ سالم بود عمیقا ...

الهی بگردم:)

خیلی بزرگ شدین و بزرگ فکر میکنین خیلی نصیحت و توصیه های قشنگ و از ته دلیه 🙂❤️❤️❤️❤️❤️

واقعا دیگه تمرکزمو یک ماهه گزاشتم رو خودم دوتا رشته ورزشی رو حرفه ای دنبال میکنم زبان میخونم رشته درسیم رو دارم مدرکشو میگیرم اغتماد به نفسم بره بالاتر . متاسفانه چیزی ک منو نجات میده اینه ک عزت نفسمو ببرم بالاتر دلم میخواد واقعا اینکارو کنم . شمام امیدوارم از زندگیتون راضی باشید چوت خیلی فهمیده ای❤️🙂

الهی بگردم:)خیلی بزرگ شدین و بزرگ فکر میکنین خیلی نصیحت و توصیه های قشنگ و از ته دلیه 🙂❤️❤️❤️❤️❤️وا ...

بهترین کارو میکنی 🫶🏼 من الان از زندگیم راضیم درسته زود ازدواج کردم و خودمو خیلی زود وارد دنیای بزرگا کردم اما اینارو تعریف کردم که بگم (در اینده این مسائلی که الان رنجت میدن کاملا بی معنی میشن برات چون اون موقع هم مشکلاتت بزرگتر میشه هم درگیری های فکریت بیشتر میشه) من الان تمام تمرکزم روی پیشرفت خودمه. و اینکه مهمترین چیز تو برقراری یه رابطه شروع و رسیدن نیست بلکه مراقبت و نگه داری از اون رابطه است که بنظرم کار خیلی سخت و دشواریه فقط اینه که باعث میشه رابطه ادما تا اخر مسیر حفظ بشه! واقعا به خودت و پیشرفتت اهمیت بده و امیدوارم بهترینها برات اتفاق بیوافته😘.

بهترین کارو میکنی 🫶🏼 من الان از زندگیم راضیم درسته زود ازدواج کردم و خودمو خیلی زود وارد دنیای بزر ...

مرسی قوربونت برم توعم به زندگیت ادامه بده همینطوری قشنگ تا اخر باهم سالم و پایدار باشید :)

من تمام تلاشم رو کردم ک رابطمو نگه دارم اما خب این فقط یه چیز یک طرفه بود لازمه دو طرف بخوان من هم مادرش بودم هم رفیقش هم پارتنرش هم حتی شریک جرمش 😄

خیلی براش حاضر و اماده و بهترین بودم ولی کاش نبودم 

به هر حال بهترین حال خوب امشبم بودی عزیزم ❤️💞