یه دخترخاله دارم کلا خودش همه چیشو از همه پنهان میکنه مثلا بدش میاد کسی ازش بپرسه فلان چیزتو چند از کجا خریدی هر کی بپرسه ازش دعوا راه میندازه یه کیف خریده بودم چندماه پیش امشب دستم دید گفت چند خریدی از کجا منم میخوام یا مثلا لباسای دیگم کفش اینامم همینطور فقطم با من اینجوری نیست با بقیه دخترخاله هامم اینجوریه پیجشو دادم بره عین کیفم بخره حرصم گرفت شوهرمم گفت بخره تو که با اون جایی نمیری کسی ببینه حسود نیستما ولی چون خودش اونجوریه انگار زورم میاد که میپرسه اینو از کجا خریدی منم میخوام
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
همون مشکل ادم همینه که خودشون اینجورین این مدل ادما به هرحال از همون ساعت یا مثلا کیف کفش فقط من و ...
این آدما خودشون در عذابن،،،،این رفتارشون از حسادت و حس مالکیت شدیدی هست که دارن،،،،این حسادت هم عذابه براشون،،،،من دلم بیش تر می سوزه حس حسادت خیلی بده وقتی می بینم چه قدر در عذابه که حتی به یه شلوار ساده هم که آدم خریده حسادت می کنه و انقدر شدیده حسادتش که در جا نشون میده نمی تونه پنهونش کنه،،،،اون لحظه می دونم تو وجودش داره اذیت میشه یه حسی مثل دلهره لج استرس دارن....
گاه باید روئید،از پسِ آن باران.... گاه باید خندید،بر غمی بی پایان....
علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫
ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچوقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
در کل حساس نیستم ، ولی خب آدمایی مثل دختر خالت رو مخن 😂 ، منم دختر خاله مامانم خیلی چیزاشو میبینه من دارم میره سریع میخره ولی اگه فقط این بود اوکی بود اما مثل من میخره ولی اگه من مثلا یچیزیشو خوشم بیاد و بخام بخرم که هیچوقت اینکارو نمیکنم ولی هزار بار میگه تو حسودی 😐😂 یبار سر گوشیم کار داشتم بعد اونم داشت نگا میکرد داشت بعد یهو گفت عهههه این برنامه آموزش زبانه رو از من حسودی کردی رفتی نصب کردی آخه منم دارم همینو😐🤣🤣 منم بش گفتم من یه ساله اینو دارم اصلا نمیدونستم توام چنین برنامه ای داری🙄😂 یعنی در این حدهههههه😂😂😂😂 واقعا خیلی رو مخن ، اصن مث این تازه به دوران رسیده هان🤣
باز این چه شورش است که در خلق عالم است ؟ این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست ؟
منم یکی هست که هرچی گیرم اونم میخواد جفتشو بگیره جالب اینجاس همیشه هم بهم میگه بد سلیقه 😂اگه بگم کی ...
منم عین همین یکی تو فامیلمونه🤣 یبار یه چادر رنگی یادت مد شده بود طرحش و واقعانم قشنگ بود صورتیشو خریدم بعد هی گفت چقدر زشته آخه این چیه پیرزنیه و ...... ، بعد مامانش میخواست زایمان کنه و چادر رنگی میخواست بخره و این دختره کپی همین طرحو سورمه ایشو واسه مامانش انتخاب کرد بعدم کلی مامانش کلاس گذاشت که اره دخترم خوش سلیقست و فلان😐😐🤣🤣 وای خدایا ازین فامیل رو مخا نصیب دشمنم نکن😂
باز این چه شورش است که در خلق عالم است ؟ این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست ؟