2777
2789
عنوان

خانومای متاهل و با تجربه میشه لطفا جوابمو بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 64 پست
عزیزدلمفدات بشمشما خوبی؟قربون اون دل پاکت بشمشما شماره رو بده چه اشکالی داره

نه اونقد‌‌‌‌‌‌‌‌...روانشناس میرم ولی خب تاثیری نداشت

فداتون شم من الهییی❤❤❤

شماره مامانمو بدم یا شماره خودشو بدم و بگم اجازه بگیرم از مادرم بهتون اطلاع بدم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عاجی سلامممممم خوبین🥺🥺🥺🥺خدامیدونه چقد همش چک میکردم و نگرانتون بودم شکر شکر ک هستین🥲😂با هیچ پس ...

مث من همسر اومد خاستگاریم منم هول بود چون با هیچ پسری تا اون موقع حرفم نزده بودم

بچه ها میشه نظرتونو نسبت به این توضیحات بگین ❤️ 

یک پسری خیلی سعی داشت بهم کمک کنه و پیشرفت کنم 

چندبار بهم پیشنهاد همکاری داد

نگاه هاش احساس میکنم یک مدل خاصی هست

چندین بار دربارم غیرمستقیم از بقیه پرسیده

همه استوریامو لایک میکنه

ازم حمایت و تعریف میکنه

ولی خب دختر تو پیجش تقریباً زیاد داره 

آدم برونگرایی هست

بنظرتون بهم حسی داره؟؟

من خودمم با وجود اسنکه با پسری نبودم هیچ وقت شماره مادرمو میدادم اطلاع میدادم به مادرم بعد با طرف صح ...

عه..خجالت میکشم از مامانم...و اینک پسره نگه چ هول بود😂

هرچند چند ماهه من نتونستم صحبت کنم باهاش اصلا

نه اونقد‌‌‌‌‌‌‌‌...روانشناس میرم ولی خب تاثیری نداشتفداتون شم من الهییی❤❤❤شماره مامانمو بدم یا شماره ...

اره بگو از مامانم اجازه بگیرم اگه اجازه داد شماره اش رو بهتون میدم باهاش تماس بگیرید

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
اجازه ی چی؟

مثلا بگم باید قبلش از مادرم اجازه بگیرم شمارشونو بدم ضایع اس؟؟؟

کلا هیچ تجربه ایی ندارم 🤦‍♀️🤦‍♀️

همینطور شماره رو بهش بدم؟ نمیگه دختره هول بوده

البته ۷ماه خودشو کشت حتی نتونستم صحبت کنم باهاش و..

نه اونقد‌‌‌‌‌‌‌‌...روانشناس میرم ولی خب تاثیری نداشتفداتون شم من الهییی❤❤❤شماره مامانمو بدم یا شماره ...

نه ببین من خواهرانه میگم اگه اون اقا رو میشناسی بگو باید با خانواده صحبت کنم شاید راضی نباشن 

یا که اگه نه خودت شماره باباتو بگیر بهش بگو بعد بده به اون اقا

پس باید شماره خودشو بگیرم🥲؟ چطور بگم اخه

نه شماره مامانت رو بهش بده

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
مثلا بگم باید قبلش از مادرم اجازه بگیرم شمارشونو بدم ضایع اس؟؟؟کلا هیچ تجربه ایی ندارم 🤦‍♀️🤦‍♀️همی ...

خب چرا طرفو اذیت میکنین واقعا

شماره مادرت رو بهشون بده

بعدم زنگ بزن به مادرت جریان رو تعریف کن

نه ببین من خواهرانه میگم اگه اون اقا رو میشناسی بگو باید با خانواده صحبت کنم شاید راضی نباشن یا که ا ...

اونو که اصلا اجی روم نمیشه‌...با پدرم انقد صمیمی نیستم و خب از این حرکتای یهویی ام خوشش نمیاد‌..خواهرم ندارم ی خورده بابا بیشتر دوسم داره کلا خواستگار را نمیده🤦‍♀️