2777
2789
عنوان

با شوهر عصبانیم چی کار کنم؟

4160 بازدید | 40 پست
شوهرم خیلی زود عصبانی میشه.کلا تو هر کاری عجله داره. بارها به همین خاطر ضربه دیده ولی صبر نداره.چی کار کنم دیگه خسته شدم. چقدر صبوری کنم
الان میخواست با دوستش بره بیرون.دوستش دم در منتظر بود این تازه میخواست حاضرشه باعجله هی می گفت جوراب بیار. موبایلم کجاست کفشم کجاست آخرم دنبال واکس میگشت گفت کجاست. گفتم نمی دونم خودت استفاده می کنی. تمام جا کفشی رو خالی کرد رو زمین یه فحشم داد رفت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تا ماه 6 بارداری میرفتم سرکار تا وقتی می رفتم سر کار خرج خودمو خودم میدادم بعضی وقتا برای خونه هم خرید می کردم. شوهرم از همون اول می گفت نرو سر کار من خودم ماهی 400 تومن بهت میدم. از وقتی نمی رم سرکار سر هزینه ها باهاش مشکل دارم.
شوهر منم همینطوره.دلش صا ف و مهربونه ولی زود جوش و عصبی.
من فقط سکوت می کنم همین.ولی گاهی وقتا بازم شاکی می شه که چرا یه چیزی نمی گی آروم شم؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
درد یعنی:سرت به همان سنگی بخورد که یک روزی به سینه ات میزدی.
(مامان برسام و مهرسام)

خسیس نیست ولی همش خرج تفریح میکنه. مثلا بهش بگی بریم رستوران باکله میاد ولی میگم مثلا امروز یه کمی میوه بگیر نمی گیره. از قبل به دنیا اومدن پسرم بهش می گفتم یه دوربین فیلمبرداری بخر تا حالا نخریده. بعد رفته واسه خودش ساعت 3 ملیونی خریده. دوست داره هر روز بره رستورانو قلیونو و از این جور چیزا. این ماه هنوز 10 روز نگذشته بهش می گم یه کمی پول بده می خوام برم خرید می گه همه حقوقو خرج کردم پول ندارم
2810