2777
2789
خوبه تو تنهایی! منی که پیشه خانوادمم اما از هر بی کسی تنهاترم رو چی میگی :)

چرا واقعا؟؟؟من ب خیلیا میگم تو این شهر کسیو ندارم تنهام میگن بهتر ماک داریم جز غم و غصه چیزی برامون نداره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من 

خیلی سخته خب خداروشکر دختر کوچولوم هست شوهرم سرکاره

همیشه با خودم میگم چقد سخته تو این زندگی کوتاه کنار خانوادم نیستم مثل بقیه هرروز برم بشینم اونجا ی چایی بخورم و برگردم بدتر اینکه مادرمم تو اپن شهری ک هست غریبه از خانواده خودش کسی اونجا نیست من اینجام خواهرم دانشجو ی شهر دیگس بابام و داداشم هستن پیشش هرروز زنگ میزنم از تنهاییش میگه

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

من توشهر خودمم ولی کسیو ندارم🙃کتاب ،تفسیر قرآن صوتی خیلی جذابه انگار داستان گوش میدم یه نرم افزاره به اسم قرآن هادی.خیاطی با کلاسای رایگان ایتا،چرمدوزی،آشپزی،بچه داری 

من مشهد زندگی میکنم

نگید خوشبحالت چون درسته که با حرم نیم ساعت یا کمتر فاصله دارم ولی تا نطلبه نمیتونم برم

بعد اینکه بچه دارم و نمیتونم هرجایی برم یا سرکار یا باشگاه برم

کلا بیرون رفتنم محدوده 

همسرم محدودم نکرده ولی شرایط اینطوره

عادت نکردم بعد ۱۰ سال حتی روز به روز فکر میکنم به اینکه برگردم شهر خودم

چون نیاز دارم توی مناسبت ها یا هر موقع دیگه برم پیش خانوادم....

سلام مجدد از کاربری که خیلی معروفه و الان به این فلاکت افتاده بخاطر تعلیق شدن های بی جهت
چرا واقعا؟؟؟من ب خیلیا میگم تو این شهر کسیو ندارم تنهام میگن بهتر ماک داریم جز غم و غصه چیزی برامون ...

آره برای منم چیزی جز همین نیست! میدونی اینکه میشینی به این فکر میکنی که حداقل خانوادتو داری و میتونی به اونا تکیه کنی ولی همونا بشن دلیله عذابت درکم میکنی :) 

من فیلمای جیم از ساعت هشت تا دوازده شب نگاه میکنم 

نه صبح بیدار میشم تا یک نهار درست میکنم جمع جور کردن خونه تا شش عصر دوساعت وقت با دوتا بچه هام کار هروزم همینه غریب غریبم با همسایه رفت آمد ندارم