2777
2789
عنوان

چنگ گربه خانگی

155 بازدید | 23 پست

سلام دوستان دخترم بچه گربه خانگی که همون خونه بدنیا اومده را گرفت دستش  ابن حیوون هم برای دفاع از خودش چنگ زد آیا خطرناکه  هست گربه کاملا سالمه   من خودمو بچگی خیلی چنگ زده ولی الان حساس شدم

واکسن زده ؟

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما باید واکسن بزنه 

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌

باید حتماااا مطمئن بشید گربه واکسن هاری زده یا نه

فقط ۲۴ساعت بعد از چنگ زدن فرصت دارید

نمیخام بترسونمت ولی همین چندشب پیش یه کلیپ تو ای نستا دیدم دختره شش هفت ساله از هاری مرد

پیگیر باش سرسری نگیر🙏

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
داره میگه گربه خانگی گربه خانگی واکسن خورده هست و بیماری نداره که

عزیزم این نظر منه 

بچه شوخی بردار نیست 

گربه خانگی و غیر خانگی هم نداریم خدایی نکرده مشکلی پیش میاد 

نظر من این بود که ببرن پیگیری کنن اگر احتیاجه واکسن بگیرن