2777
2789
عنوان

والا از کنکور فرهنگیان دادن پشیمون شدم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 24 پست
ببین تراز کنکور اردیبهشت باید دریه حدی باشه تا دعوت بشی بعدش که تراز معدل اومد بر اساس معدل قبول میک ...

شهر خودت قبول شدی شما؟

راست میگن تو دانشگاه باید مانتو بلند پوشید و ارایش نکرد؟

و اگه خوابگاهی هستی میخوای واس خودت بری بیرون ب پوشش گیر میدن؟ یا ساعتش چطوریه

.

اگه هدفت معلمیه بخون برای ازمونبرای مصاحبه کلی پکیح اینا هست اموزش میدن مطالب مهم رو. بعد با امادگی ...

ممنون همین کارو میکنم

معلمی رو خیلی دوست دارم علاقمه

اما اگه تجربی پیرا بیارم فرهنگیان قبولم بشم نمیرم

.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه میگن با نمره بالا بخاطر مصاحبه رد شدیم

ن بابا احتمالش خیلی کمه

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
راز اینکه اصلا تاپیک نداری چیه ؟

صرفا میام نظر میدم 

میرم پی زندگیم

شاید از تاپیک زدن خوشم نمیاد

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

دیگ جزئی از مصاحبه اس

من ی پی دی اف خوندم ک هرچی سوال پرسیدن ازم دقیقا تو همون پی دی اف بود خیلی خوب بود

و اینکه همش اینارو نمیپرسن از من بیشتر راجب رهبر پرسید..

🍒🍷

شهر خودت قبول شدی شما؟راست میگن تو دانشگاه باید مانتو بلند پوشید و ارایش نکرد؟و اگه خوابگاهی هستی می ...

من در آخر انصراف دادم نرفتم ولی درکل هر جا جلو چشمم باشی باید حجاب بگیری مثلاً دانشگاه و اداره و ...

دیگ جزئی از مصاحبه اسمن ی پی دی اف خوندم ک هرچی سوال پرسیدن ازم دقیقا تو همون پی دی اف بود خیلی خوب ...

شما قبول شدین

درمورد پوشش تو دانشگاه و خوابگاه اطلاع دارین

.

شما قبول شدیندرمورد پوشش تو دانشگاه و خوابگاه اطلاع دارین

پوشش اوکیه.. میزارن مانتو بپوشی ولی با رنگ های رسمی.آرایش هم میزارن

پوشش تو خوابگاه ک میتونی راحت باشی..بچه های ما با شرتک و تاپ هستن..گاهی سرپرست گیر میده ول کسی رعایت نمیکنه

خوابگاهش هم معمولیه..اتاق های ۸ تا ۱۶ نفره داره.تو هر طبقه چن تا حموم و دستشویی داره.لوازمی مثل سشوار و اتو و ماشین لباسشویی هم داره.سلف سرویس هم غذاش متوسطه.

البته همه این موارد بستگی به منطقه داره هر دانشگاه فرق داره با یکی دیگ

🍒🍷

پوشش اوکیه.. میزارن مانتو بپوشی ولی با رنگ های رسمی.آرایش هم میزارنپوشش تو خوابگاه ک میتونی راحت باش ...

مرسی ازت 

خوابگاه تا ساعت چند میشه بیرون بود

بخوای کار کنی قبول میکنن

و مسئولای خوابگاه ک ب پوشش کار ندارن میخوای بری بیرون؟

.