2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امیدوارم شنبه بیاد پایین همینجوری نزولی بیاد پایین

این دیگه باید بیفته کم کم اومدن پاین فایده نداره انشالله که سرش گیج بره با مخ بخوره زمین کمرش بشکنه دیگه نتونه بره بالا طلای پدر سگ 

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
ینی وااااااای😭یه جفت گواره بلند میخواستم من🥺

خاک توکلمون ک هیچ کار نمیشه کنیم تواین مملکت تا یکم پول جمع میکنیم میشه دوبرابر قیمتا .. میخاستم طلا بخرم 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

خر تو خره بعد از وضعیت بد ایران صحبت میکنی یه عده میان طرفداری میکنن بزنی دهنشون رو جر بدی

مگه اجازه میدن‌صحبت کنی

فوری💣

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
تازه بیشتر دو هفته دقیق ۲۱اذر بود یارو کلی منت گذاشت مالیات نگرفتم!

چی گرفتی؟

گرون بت داده ب نظرم

دروغ میگه اجرت بالا بت داده خیلی بالااااااا

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
این دیگه باید بیفته کم کم اومدن پاین فایده نداره انشالله که سرش گیج بره با مخ بخوره زمین کمرش بشکنه ...

منوبگو پارسال 340 گرم برای خونه فروختم گرمی 2650 مفت الان صبح و شبم گریس و ناراحتی بی صاحاب ثابتم نمیشه تا من یکم آروم بشم اونوقت خونم یه قرونم از پارسال روش نرفته

چی گرفتی؟گرون بت داده ب نظرمدروغ میگه اجرت بالا بت داده خیلی بالااااااا

انگشتر 

من زیاد سر در نمیارم دیدم همسرمم گفت گرون داده اما خب اشکال نداره من طلاهارو واسه آینده دخترم جمع میکنم تا ا‌ون موقع جبران میشه این ضررا😁بزار خودمو گول بزنم

تا شقایق هست زندگی باید کرد 

منوبگو پارسال 340 گرم برای خونه فروختم گرمی 2650 مفت الان صبح و شبم گریس و ناراحتی بی صاحاب ثابتم نم ...

خونه هم گرون میشه نگران نباش .ولی با گرون شدن خونه و طلا و ماشین همه بدبخت تر میشیم

کاربر گرامی پست شما غیراخلاقی می باشد👹👹