2777
2789
عنوان

اینستامو پاک کردم✨😍😄بالاخره تونستم✋🏻🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 36 پست
من یبارپاک کردم خیلیم خوب بودولی بعدش گوشیموعوض کردم دوباره راش انداختم خیلی برنامه مضخرفیه

ی چالش بذار با خودت یا کم کن یا پاک کن

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جو درستی نداشت ی حسی بهم میداد انگار زندگی عالی دارن جز من همه ب همه چی رسیدن جز من و این باعث میشد ...

اها

خوبه پاک‌کردی

آخه اونا شغلشون بلاگریه از همین راه پول درمبارن نباید مقایسه کنی...کلا زندگیشون وسط اینستاست

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
از اینستا خوشم نمیادیه چنین کاری رو باید با نی نی سایت یکنم ولی دلم نمیاد🥲

من اینجارو دوس دارم ولی وابستش نیستم

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

منم ۴ روزه پاک کردم ارامش دارمالبته زیاد نمیرفتم نتم کم بودهم نت و میخوره هم ارامش ادمو میگیره هی می ...

موافقم شدید

بهترین کارو کردیاینستا تو این چند سال اخیر دیگ خیلی سمی شده

موافقم 

ی حسی میده 

انگار از همه عقب موندم 

اصلا ی لول دیگه از زندگی رو نشون میده بنظرم

آفرین. همین جوری آدمه بده دوسال دیگه حتی اگه نصبم کنی دیگه سراغش نمیری چون میبینی جذابیتی نداره واقع ...

منم قبلا نمیرفتم  ینی بخاطر درسم پاک کرده بودم 

بعد درسمم نمیتونستم برم 

ی مدت بعد وقتم خیلی ازاد تر شد 

شدم معتاد

چه اراده ی قوی😍✨️👌باریکلا✨️

خیلی قوی نیست ولی بازم 

کتاب خوب شرو کردم اون باعث انگیزم شده

منم یه مدت پاک میکنپ ولی بعدش متاسفانه دوباره نصب میکنم

ی سرگرمی مفید ایجاد کن برا خودت 

مثل کتاب خوندن ی کتاب جذاب شرو کن ‌

میدونی کتاب هم اعتماد ب نفس میده هم باعث میشع اطلاعاتت بره بالا 

تو کلامتم مشخص میشه 

پی دی افش نه خودشو داشته باشی خیلی خیلی خوبه