2777
2789

تا جایی ک بتونم سعی میکنم پهلو چپ بخابم

اما استخوون لگنم درد میگیره، میچرخم ب راست

از هفته چندم مهمه؟ 

بالشت بارداری خوبه؟ 

خداجونم شکرت🦋

ببین ب وقتش خود بدنت بهت دستور میده کجا بخابی من عادت داشتم ب شکم و پهلوی راست خابیدن بعدا ک بچه بزرگ شد ب پهلو چپ میخابیدم بغیر این اذیت بودم

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودت متوجه میشی 

ولی 20 به بعد دیگه رعایت کن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

من تا فهمیدم باردارم دیگه طاق بالا نخوابیدمرو شکمم نخوابیدم تو خوابم خیلی مراقب بودمولی در کل تا سه ...

من فقط چپ میخابم ولیییی استخوون پام درد میگیره💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️

میچرخم ب راست

خداجونم شکرت🦋

الان 15هفته ام فقط شکمم سفت و شل میشه

الان زوده 

همون 20 به بعد رعایت کن 

یه بالش بزار زیر زانوت تا راحتتر بخوابی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

باشفقط اینکه بنظرت اگه باشت بزارم پشتم متمایل باشم ب چپ خوبه؟

اره خوبه