2777
2789

تو کرونا انقدر که دستامو شستم و شستم حالا پر چروک شده

توروخدا اگه راه حلی درمانی چیزی بلدید دریغ نکنید بهم بگید

به آرزوهام قول رسیدن دادم                                  خدایا شکرت؛ خدایا شکرت؛ خدایاشکرت  

یه شدددت هم خشک شدن،تو سرما هم باید فقط ببینین دستامو،اعتماد به نفسمو گرفته کلا

به آرزوهام قول رسیدن دادم                                  خدایا شکرت؛ خدایا شکرت؛ خدایاشکرت  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کرم رتینول

یا کرم اوره اوسرین

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
والا الان پزشکای زیبایی به دستا جوانساز تزریق میکنن

نمیدونید چی هستن؟یا چقدر قیمتشه؟

آخه میخام ببینم کسی انجام داده و راضی بوده؟

برای مادر من هم این اتفاق افتاده بود که رفتن پیش دکتر پوست چند تا پماد دست و کرم دست ساز و کرم مرطوب کننده اوره دادن که بهتر شد ولی باید دستاشون رو چرب نگه دارن و از دستکش برای ظرف شستن استفاده کنن تا به حالت خشکی برنگرده

اندوه پیرمرد خاک‌فروش برای شهری پُر از خانه‌های بی‌باغچه...☔️🌊[کاربر خاموش] ، اگر سوالی راجع به کنکور انسانی داشتید خوشحال میشم کمکتون کنم .
کرم رتینولیا کرم اوره اوسرین

اوره اوسرین داشتم،ولی فقط برای یه مدت خیلی کوتاهی خوبه

برای مادر من هم این اتفاق افتاده بود که رفتن پیش دکتر پوست چند تا پماد دست و کرم دست ساز و کرم مرطوب ...

آخه من میخام عمقی درمان بشه و دیگه اون حالت چروک دستام برنگرده

نه ولی پیج پزشکای زیبایی رو که دائم دنبال میکنم میبینم نمونه کار گذاشتن

ممنونم

میرم میگردم تو پیجا

دست خشک زود چروک میشه زود زود کرم مرطوب کننده بزن

میزنم ولی تاثیرش فقط برای چنددقیقه اس