2777
2789
عنوان

لطفا نظر بدید میترسم بمیرم امشب

95 بازدید | 10 پست

بچه ها من او پی جی گرفتم دندونام گفت سالمن سه ماه پیش دندونم کیست داشت عصب کشی کردمو و ی دندونمم پر کردم یکیشم تراش روکش دادم ک هنوز نذاشتم ولی شبا ب شدت سر درد میگیرم خود دندونام فعلا دردی حس نکردم فق همون دندوننم ک کیست داشت با زبون فشار میدم بش یکم درد میگیره.خلاصه دکتره گف هیچیت نیس فق یکی از دندونامو گف پرش میکنم اگ درد گرف عصب کشی میکنم ک درد نگرف ولی سر درد شدید دارم ک سر دردم فقط ی قسمت سرمه و شبا اوج میگیره سمت چپ‌سرمه همین الانم ب شدت درد گرفته فکر خاصی دارید تا حالا برم دکتر سر گیجم داشتم چون پریودم ولی سردرد دارم الان فقطم ی قسمت چیکار کنمممممم ینی از دندون 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به دندون میزنه؟؟تجربه داری؟؟؟؟دارم میمیرم واقعا میترسم بمیرم خیلی ترسیدم ب شدت شاید اخر عمرمه

عزیزم به دندونت ربط نداره اصن اینکه میگی میترسی و فقط یه قسمت سرت درد میکنه و اونم شدید یعنی میگرن هست

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻
عزیزم به دندونت ربط نداره اصن اینکه میگی میترسی و فقط یه قسمت سرت درد میکنه و اونم شدید یعنی میگرن ه ...

ببین ی وقتا‌معمولی ی وقتا میگیره ول‌میکنه مث دل پیچس الانم درد گرفته‌ی حس بدی دارم نگم واست ی فشاری میده ی طرف سرمو معلوم نی تومور مموره

ببین ی وقتا‌معمولی ی وقتا میگیره ول‌میکنه مث دل پیچس الانم درد گرفته‌ی حس بدی دارم نگم واست ی فشاری ...

نه عزیزم بد به دلت راه نده این وقت شب 😀همون استرست و فشاری که بهت اورده به دندونت و میگرن 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻
نه عزیزم بد به دلت راه نده این وقت شب 😀همون استرست و فشاری که بهت اورده به دندونت و میگرن

میگرن چشمی داشتم من اولش کلا چشام نمیدید بعدش سر درد شرو میشدالان چشام اون شکلی‌نمیشه خیلی وقته ولی سر درددارم دو روزه امشب داغون داره میکنه انق شدیدع

میگرن چشمی داشتم من اولش کلا چشام نمیدید بعدش سر درد شرو میشدالان چشام اون شکلی‌نمیشه خیلی وقته ولی ...

خب قرار نیست که حتما دوباره از چشم شروع بشه من گاهی از دماغمم شروع میشد

خب قرار نیست که حتما دوباره از چشم شروع بشه من گاهی از دماغمم شروع میشد

شمام میگرن داری؟ نکنع تومور دارم یا عفونت زده ب مغزم الان اروم تر شدع میزنه ب گوش فق ی طرف سرمه سمت چپ حس میگنم سر شده لپم سرم رگای سرم برگام ربخته حقیقت یچیزی بگو امید ب زندگی‌بگیرم حس‌میگنم‌ اخراشه

شمام میگرن داری؟ نکنع تومور دارم یا عفونت زده ب مغزم الان اروم تر شدع میزنه ب گوش فق ی طرف سرمه سمت ...

ببین قطعا میگرنه میگرن میزنه به یه نیم کره و مطمئن باش با این حجم از استرسی که داری همون میگرنت هست و سعی کن اروم باشی و به چیزای منفی فکذ نکنی