امشب رفتیم بیرون خونه شام خوردیم رفتیم.اول من گفتم بریم پاساژ گردی شوهرم پیچوند با دخترم گفتیم پس بریم بستنی بخوریم ی جا اسباب بازی فروشی بود ب شوهرم گفتم نگه نداریا برو بچه نبینه از قصد ماشینو برد نگه داشت دم مغازه گفت بریم اسباب بازی بخریم رفتیم یکو خورده ای وسایل خرید براش اومدیم گفت اینجا گرونه بریم محل خودمون بستنی بخوریم رسیدیم محل خودمون بدون اینکه بهم چیزی بگه ماشینو گذاشت پارکینگ رفتیم خونه تو خونه گفتم کاش حداقل نظرمو میپرسیدی برگشت عصبی گفت چیه هی غر میزنی منم قاطی کردم گفتم هر چی من میگم باهام لج میکنی واسه حرف من قد عدس ارزش قائل نیستی روز زن شد دریغ از ی گل حتی سرشو از گوشی بلند نکرد یا صداشو کم نکرد حرفمو گوش کنه
ماهم این هفته برون رفت و به چشمم سالی است حال هجران تو چه دانی که چه مشکل حالی است
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
همون ی پاستیل اشغال خرید ۱۸۵ هی گفتم ول کن به جاش بریم ی چیز خوشمزه بگیریم گفت نه الا و بلا باید بگی ...
یمدت توجه نکن وقتی میبینی دایره فکرش سمت دخترته بیرون رفتنی بگو برا دخترم فلان چیز بخر و... خرج بتراش فکرنکنه برا دخترت حسادت میکنی. کجا هستید بستنی میخورید طرفای ما از سرما تلف شدیم
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده