2777
2789
مرده گندس صبح باید ۵ پاشم صبحونشو بدم لباسشو آماده کنم کنم کیفشو آمادا کنم ناخارشو بذارم بره سر کار ...

واااای مردای ایرانی حال آدمو بهم میزنن

شوهر منم ازین توقعا ازم داره ولی من دست و پاشکسته انجام میدم اونم گاهی خیلی زورش میاد فکر میکنه من خدمتکارم خودش تو خونه یه لیوان نمیشوره دست به کارای بچه ها نمیزنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واااای مردای ایرانی حال آدمو بهم میزننشوهر منم ازین توقعا ازم داره ولی من دست و پاشکسته انجام میدم ا ...

واسه همه همینه فک نکن واسه تو مشکل داره😂😂

یک عدد نی نی آخرین مدل ۲۰۲۴ تو شکممه

واقعا خیلی توقعانشون زیاده ازدودج ولسه مردا مسئولیت پذیری نیست واسه زنا مسئولیت پذیریه

شوهر منکه از هفت دولت آزاد راااحت شب که میخواد بخوابه میگه فردا بیدارم نکن خودت بچه ها رو ببر مدرسه صبحانه آماده میخواد یه مهمونی بخوایم بریم من باید حتی جورابشم براش آماده کنم سر کار میخواد بره باید همه چیزشو آماده کنم بدم میاد از اینهمه خدمات که روشو زیاد کرده 

قرار بود یه کاریو باهم استارت بزنیم میتونستیم خیلی موفق باشیماما خیلی خره به بخت خودشم لگد میزنه

عیبی ندارد با هم کار کنین . به هر حال زندگی هردوتا تون جون میگیره . ولی حواستو جمع کن . خودت چک نکشی. همه پولتو بهش لو ندی یکم یواشکی پس انداز کن. تو خونه هم جایی خرج کن دیده بشه مث پرده یا مبل یا فرش. .گوجه و خیار و خورده ریزه اصلا دیده نمیشه ولی همه پولت می‌ره .این جوری دستت بی نمک میشه

شوهر منکه از هفت دولت آزاد راااحت شب که میخواد بخوابه میگه فردا بیدارم نکن خودت بچه ها رو ببر مدرسه ...

همینه بخاطر تربیت مادراشونا چرا چون اجازه ندادن دست به سیاه و سفید بزنن که

یک عدد نی نی آخرین مدل ۲۰۲۴ تو شکممه

عیبی ندارد با هم کار کنین . به هر حال زندگی هردوتا تون جون میگیره . ولی حواستو جمع کن . خودت چک نکشی ...

حرفای خوبی زدی 

ولی میترسم ازینکه حق و حقوقمو نده و وسط کار پسم بزنه 

یا که من وقت و انرژی بذارم (چون یه شغل دومه بیشترش رو دوش منه) یباره بزنه کاسه کوزه رو بهم بریزه 

حرفای خوبی زدی ولی میترسم ازینکه حق و حقوقمو نده و وسط کار پسم بزنه یا که من وقت و انرژی بذارم (چون ...

خب چه کاری هست ؟ سعی کن اگه میشه حساب کتاب دست خودت باشه ‌ یا کاری کن که به وجود احتیاج باشه نتونه بذارت کنار . 

اگه خودت شغل دیگه ایی داری فعلا از دست نده