2777
2789

جوابم منفی بود نه به خاطر اینکه فکر کنم پسره  سطح مالیشوت پایینتره یا پدرش معتاده بلکه فقط به خاطر تردید دختره 

دختره علاقه ایی به پسره نداره و فکر میکنه موقعیت بهتری براش پیش میاد پس با ازدواج با ایشون حس تباه شدن بهش دست میده حتی اگه این پسر بهترین باشه ولی به دلیل دیدگاه دختره زندگیشون به فنا میره

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

جوابم منفی بود نه به خاطر اینکه فکر کنم پسره سطح مالیشوت پایینتره یا پدرش معتاده بلکه فقط به خاطر ت ...

دختره کلا ادم بی احساسیه و تو زندگیش از هیچ پسری خوشش نیومده ، به شدت واقعگراست، احساسات روش اثر نمیکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بابا طرف خودش همه چی تمومه اگه اخلاقشم مث بقیه چیزاش خوب باشه دیگه چه بهترتو هر خانواده ای پدری مادر ...

اخه خانواده دختره طورین که همه اطرافیان منتظرن با یه رییس روسایی وصلت کنن نه یه معتاد 😶

دختره کلا ادم بی احساسیه و تو زندگیش از هیچ پسری خوشش نیومده ، به شدت واقعگراست، احساسات روش اثر نمی ...

سفینه پسر کجاییه

الان اسم کاربریت رو دیدم شناختمت 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

اختلاف سطح خانوادگی، پدرش، خونه نداره، اختلاف سنی 😶

وقتی طلا فروشی زده پس یعنی میتونه خونه هم تهیه کنه

پدرش هم که میگی دارای شغل بوده و اون سنش بالاست نباید این ویژگی پدرش رو به پای پسرش نوشت از طرفی هم همون پدر چنین پسری تحویل جامعه داده. 

اختلاف سنی هم سلیقه ایه.  تو این سنی که شما هستید ده سال زیاد به چشم نمیاد . اما اگر مثلا ۱۷ ساله بودی چرا اون موقع ده سال مهم تر بود 

شما هم دوسش داری؟؟ خواستگاران دیگه در چه سطحی هستن؟؟

وقتی طلا فروشی زده پس یعنی میتونه خونه هم تهیه کنهپدرش هم که میگی دارای شغل بوده و اون سنش بالاست نب ...

اره خوشم ازش میاد اما اصلا ادمی نیستم که به دلیل فقط علاقه بخوام بله بدم

خواستگارای دیگه خوبن از نظر شغلی و اینا ولی قیافه و تیپ تعطیل، درواقع عادین ولی من نمیپسندم

خب پس خانواده دختر راضی نیستن و دخترم دوسش نداره پس جایی برای فکر نمیمونه

نه اتفاقا خانواده راضین

ولی دختره دوست نداره اطرافیان حرفی بزنن

دختره هم بدش ازش نمیاد ولی کل با منطق جلو میره نه احساسات

همشهریم، چطور؟جطور نیشناسید؟ باهم قبلا حرف زدیم؟

آره تو تاپیک پر بازدید داداشم همه چی تمومه زن خوب براش پیدا نمیشه باهات آشنا شدم 

عزیزم به نظرم حتما با یه مشاوره صحبت کن که از این دو دلی بیرون بیایی و با قاطعیت رد کنی یا جواب مثبت بدی چون انتخاب با تردید سمی هست 

نه اتفاقا خانواده راضینولی دختره دوست نداره اطرافیان حرفی بزنندختره هم بدش ازش نمیاد ولی کل با منطق ...

اطرافیان چیزی هم پیدا نکنن بازم حرفی برا گفتن دارن

بنظرم دختره یه فرصت بهش بده 

خونه و ماشین هم به مرور اوکی میشه انشالله. 

اره خوشم ازش میاد اما اصلا ادمی نیستم که به دلیل فقط علاقه بخوام بله بدمخواستگارای دیگه خوبن از نظر ...

شما هم کمال‌گرایی و هم خیییلی محتاط! چون حتی اون پست رو سریع پاک کردی  

این کارت رو سخت میکنه، یکمی باید بیشتر روی خودت کار کنی، علاقه و تیپ و ظاهر  و اخلاق و فرهنگ و ... همه مجموعا مهم هستن. اما بدون هيچ فردی روی کره ی زمین کامل نیست .و  ی جاهایی باید طرف مقابل رو با همه ی خوبی ها و بدی هاشون پذیرفت و حتی دوست داشت. که این کار سختی برای کمالگراها هست.

شما هم کمال‌گرایی و هم خیییلی محتاط! چون حتی اون پست رو سریع پاک کردی این کارت رو سخت میکنه، یکمی ب ...

اره خیلی کمالگرام😭 تازه گیر دادم میگم برن تحقیق کنن ببینن خانواده مادریش چطور ادمایبن، خانواده های عروسای دیگشون چطورن 😑🚶‍♀️