2777
2789
عنوان

رفیقای الدنگ شوهرم

56 بازدید | 4 پست

شوهرم خیلی رفیق بازه میمیره برای رفیقای الدنگش هیچکدوم خوب نیستن میدونم همشون معتادن یکی قرص میخوره یکی عرق میخوره یکی سیگار میکشه بعد از عقدم فهمیدم شوهرمم دو بار سیگار کشیده اگه قبل ازدواج میفهمیدم باهاش ازدواج نمیکردم الانم اگه یه ذره بخام حرفی از معتادی چیزی بزنم بهش بر میخوره میزنه از خونه بیرون‌

من نمیخام شوهرم با رفیقاش بره بیرون کلا نمیخام باهاشون در ارتباط باشه باید چیکار کنم خیلی راها رو امتحان کردم جواب نداد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی بده مرد رفیق باز.از اول نمیدونستی؟

رفیق باز بود ولی من نمیدونستم هیچی حالیم نبود قبل ازدواج داداشم نداشتم که چیزی یادم بده هیچی نمیدونستم اصلا فک میکردم درست میشه

رفیق باز بود ولی من نمیدونستم هیچی حالیم نبود قبل ازدواج داداشم نداشتم که چیزی یادم بده هیچی نمیدونس ...

خداکمکت کنه.بابای منم رفیق باز بود ماهمیشه مهمون داشتیم آسایش وآرامش نداشتیم از دست مهمون مامانم دیگه از پا میفتاد.برای همین من خیلی برام مهم بود.الان همسرم حتی یک دونه رفیق هم نداره و حتی با همکار وهیچکس هم رفت وآمد نداره تازه به آرامش رسیدم چون مامانمو میدیدم زجر میکشید