2777
2789

دیروز داییم اینا اومدن دنبالم منو بردن بیرون خیلی خوش گذشت. بهم لباس دادن و برام چند تا هدیه کوچیک خریدن چیزایی بود که خیلی دوستشون داشتم اما خانوادم نمیخریدن هیچ وقت برام ولی تموم مدت حسرت اینو داشتم که کاش مامانم بود کنارم. چقدر ذوق میکرد وقتی لباس رو می‌پوشیدم، چقدر ذوق وسایلامو میکرد بابام که تموم مدت ذوق منو برا همه چی کور کرد .

ولی اینو فهمیدم کل دنیا رو هم بهم بدن هنوز حسرت اینکه دوباره مامانم کنارم باشه و ذوق کنه به دلم می مونه همیشه 🥲

ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمش (مامان). برای شادی روح مامانم دعا میکنی ؟   دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است    ببخش اگر که از امید دیدن تو گفته ام.  ببخش اگر که با خیال بودن تو زنده ام

خدا مادرتون و رحمت کنه

سیستان من نقطه ی امن فراموش شده...🌙 یک  جمع نکوشیده رسیدند به مقصد/یه قوم دویدند و به مقصد نرسیدند :) شهر من درگیر روز های سختیه شهر من زادگاه رستم دستان مهد زرتشت و کوه اوشیدا شهر تمدن 5هزار ساله شهر علم ،چشم مصنوعی شهر تالاب خشکیده ی هامون شهر تاکستان های فرسوده پر از گندم زار های خشکیده شهر فراموش شده ی من مث ماهی کوچولوی قرمزی که از اب دور افتاده داره تقلا میکنه واسه زندگی کردن واسه تپیدن شهر کوچیک فراموش شده ی من ،شهر کوچیک فراموش شده ی ایران منتظر ابه منتظر زندگیه... #جانفدا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا مادرتون و رحمت کنه

ممنونم عزیز

ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمش (مامان). برای شادی روح مامانم دعا میکنی ؟   دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است    ببخش اگر که از امید دیدن تو گفته ام.  ببخش اگر که با خیال بودن تو زنده ام

خدا مادرعزیزتو رحمت کنه روحش شاد❤️🌹هنوزم میبینه و ذوق میکنه ❤️

مرسی عزیزم 

انشالله خدا رحمتشون کنه🤍🤲🏻الهی که موفق و سربلند باشی باعث خوشحالی روح مادرت ❤️

مرسی عزیز دلم 

عزیزدلم الهی قربون دلت بشم خیلی دلم گرفت واقعا متاسفم کاش میشد حرفی زد کاری کرد که درد دلت آروم شه ،قوی باش و بخاطر مادرت درستو بخون و به جایگاهی برس که مادرت میخواست

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
مامانت کجاست؟ باز خدا رو شکر کن همچین دایی داری واسه من عنم نمیگرفتن حسرت همه چی به دلم موند تا بزرگ ...

مادرم فوت کرده عزیزم من بین همه بدبختیام همین حداقل کافیه بابام خونه راهم نمیده اصلا تموم مدت نه لباس نه چیزی تموم هزینه با مادرم بود کرایه خونه حتی مادرم انقد رفت تا خونه پیدا کرد همه چیزم مادرم بود کاش میشد این لباسا نباشه اما مامانم بازم باشه 

روحش شاد باشه...مامانت همیشه کنارته و همه چیزو میبینه مطمئن باش...همیشه شاد باش تا اونم باهات بخنده ...

مرسی عزیزم ولی خب من دیگه نمیتونم ببینمش