❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من مامانم استخون گوشت قرمز تو گلوش گیر کرد ـبا اندوسکوپی خارج کردن
انگار مامانم رفته بازار منو نبرده انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2 انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من. انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم. انگار..... حالم اینطوریه..
وایی بعد یک روز شدید التهاب مکرد ـجوریکه ابم نمیتونست بخوره ـ
فقط سوپ و غذاهای شلکی ـتایک هفته گلوش التهاب شدید داشت ـفقط صحبت نکن زیادد
انگار مامانم رفته بازار منو نبرده انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2 انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من. انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم. انگار..... حالم اینطوریه..
بعد با بیهوشی آندوسکوپی انجام داد یا بدون بیهوشی؟من الان ۲۰روزه انجام دادم آبم به زور میتونم بخورم خ ...
با بی هوشی ـ
مامانم قبلش عمل دیسک کمر انجام داده بود ولی باورکن این استخونه خیلی بیشتر اذیتش کرد. بعدش یکی دوبار دیگه رفت دکتر ـبقول شما ابم نمیتونست بخوره
فقط تو هوای سرد اصلا بیرون نرو. حتما شال یا ماسک بزن ـ
صحبت نکن. مایعات گرم. سوپ و اش رقیق..
انشالله بهتر میشی