2777
2789
عنوان

سلامی کنم بعد از عروس کشون😂✋🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 28 پست
چطور یادت بوده تاپیک زدی

همین الان گوشیم دستم اومد دیگه الان جونی ندارم برم وسط باز نشستم سرگرم گوشی شدم😂

من یک مهاجرم از رویایی به رویای دیگر.✨🌿🫀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوشبحالت ۱۳ساله عروسی آشنا نرفتم واقعا دلم میخاد برمالبته تو این ۱۳ سال عروسی دعوت شدم اما همش غریبه ...

الهی 🥲🥺

بعد شب هم موقع خواب انگار رو موج ابی همش حس میکنی داری تکون میخوری😂😂

دقیقن منی که از دیشب همش وسط بودم امشبم دختر داییم اصلا نذاشت بشینیم گفت باید بترکونین عروسیمو😂 تهدید کرد 

دقیقن منی که از دیشب همش وسط بودم امشبم دختر داییم اصلا نذاشت بشینیم گفت باید بترکونین عروسیمو😂 تهد ...

آره یه شبه تموم میشه خستگیش نمیمونه ولی حسرت کم گذاشتن تک خوشگدرونی تو دلت میمونه

دیگه شل کن خسته شدی نمیخواد برقصی رفتی خونه برو دوش آب گرم بگیر بخواب تا لنگ ظهر

😂😂مگه میتونم مگه مبزارن هی آهنگای که دوس دارم میزارن نمیتونم بشینم😂🤣 ولی حیف پام درد می‌کنه 🥺😂 خوبه کفشام در آوردم از پام 

آره میرم دوش میگیرم میخوابم فردا شبم جشن داریم آخه برا فردام باید حاظر شم😂

آره یه شبه تموم میشه خستگیش نمیمونه ولی حسرت کم گذاشتن تک خوشگدرونی تو دلت میمونه

درسته 

خدایی سنگ تموم گذاشتیم هممون همه ریخته بودن وسط  تنها جایی که همه نشسته بودن برا شام و رقص تانگو بود بقیش همه وسط بودن😂😂 یکیشون منم که یه جا بند نمیشدم