2777
2789
عنوان

دلم از مامانم گرفته😔

48 بازدید | 6 پست

دوستان من راه دورم بعد از چهارماه اومدم خونه مامانم ، آبجیم و داداشم بچه کوچیک دارن تا چیزی میشه اذیتی چیزی میکنن مامانم کلا جوش اونا رو میزنه و گریه میکنه ، منم بچم دوسالشه یه هفتس جلو چشمش مریضه حتی صورتش زخم شد بخیه زدم هیچی نمیخوره ولی یک بار مامانم بچمو نگفت یه دلسوزی نکرد یه حقی بهم نداد احساس میکنم اینجا اومدم اضافی هستم همش میگم کاش نمیومدم به زور شوهرم اومدم ، میدونم مادره آدم از مادرش دلخور نمیشه وقتی میبینمش یا میاد خونم حاضرم جونمم فداش کنم خیلیم مهربونه ولی احساس میکنم منو بچم رو مثل بقیه دوست نداره انگار از اومدن من ناراحته گرچه هر کاری بتونم واسش انجام میدم شوخی میکنم بخنده ولی... الان که دارم مینویسم اشکام میاد کاش دیگه هیچ وقت نیام اینجا ، با همه میگه میخنده ولی با من اینجوری نیست😔😔 مگه من چه گناهی کردم😔

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ای جانم عزیزمممم چون راه دوری حتما توجه ویژه انتظار داری حساس شدیمطمئن باش اون عاشقته

داداشمم راه دوره ، آره حساس شدم باید بیخیال بشم ، منم بینهایت دوسش دارم...

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
دوری واس این عزیزم .دوری یکم سردی میاره یا اینکه از زندگی تو مطمئنه واسه این

اره شایدم ، افکار منفی دست برنمیدارن ، کاش ذهن مریضم خوب بشه 

چون عین منی

وای خیلی بده ، اذیت میشم میشینم گریه میکنم