2777
2789
برای شما شده ؟ و چطوری بهش رسیدید به اون حال خوب اگر رسیدی

اول از همه با طبیعت رفتن . دوم اهمیت ندادن به ادمای الکی . سوم اینکه خودمو اونقدر قبول دارم کل جهان هم پشت سرم بگن ککم نمیگزه چون میدونم بنده ناب خدا هستم . چهارم اینکه کتاب میخونم . ذهنمو با کتاب تیز میکنم همونطور که شمشیر به تیز کننده نیاز داره مغز واسه برنده شدن به کتاب نیاز داره...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصن لامصب معجزه میکنه . شاد باشید...شادی رمز رسیدن به هر چیز خوبیه

به قول حافظ شیرازی

قدح پُر کن که من در دولتِ عشق

جوانبخت جهانم گرچه پیرم

قراری بسته‌ام با مِی فروشان

که روزِ غم به جز ساغر نگیرم

مبادا جز حسابِ مُطرب و مِی

اگر نقشی کشد کِلکِ دبیرم

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم
به قول حافظ شیرازیقدح پُر کن که من در دولتِ عشقجوانبخت جهانم گرچه پیرمقراری بسته‌ام با مِی فروشانکه ...

من خاک پای حافظم . ولی خب از فردوسی واسم بگو😍😍😍خرد جسم و روح و دل و جان توست

من واسہ شاد بودن ب پول نیاز دارم ب عشق ارامش و...ھمینجوری کہ نمیشہ ادم شادباشہ کلا وقتشو ندارم

واسه رسیدن به حقیقت کتاب بخون...قران بخون...شاهنامه بخون...بوستان گلستان بخون...کتابای زندگی حضرت علی و اماما رو بخون...کتابای زندگی نامه شهدا رو بخون...

میشه برام دعا کنی؟هفته بعد جوابش میاد.و من تمام توکلم به خداست

دعامیکنم ولی شماهم برام خیلی دعاکن که مشکلات زیاددارم

بنظرم بجای استخاره بروسرسجادت قرآن بگیرروقلبت باخداحرف بزن نیت کن بعدبازش کن بخون معنی آیه روشایدخدابهت نشونی دادوجوابتوگرفتی

من خاک پای حافظم . ولی خب از فردوسی واسم بگو😍😍😍خرد جسم و روح و دل و جان توست

یه مدت تو گنجور فردوسی خیلی‌ می‌چرخیدم این بیتا رو واقعا دوست داشتم :

چه گفت آن خردمند مرد خرد

که دانا ز گفتار او بر خورد

کسی کو خرد را ندارد ز پیش

دلش گردد از کردهٔ خویش ریش

هشیوار دیوانه خواند ورا

همان خویش بیگانه داند ورا

از اویی به هر دو سرای ارجمند

گسسته خرد پای دارد به بند

خرد چشم جان است چون بنگری

تو بی‌چشم شادان جهان نسپری

نخست آفرینش خرد را شناس

نگهبان جان است و آن سه پاس

سه پاس تو چشم است و گوش و زبان

کز این سه رسد نیک و بد بی‌گمان

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم