2777
2789
عنوان

دخترم زیاد تلویزیون و گوشی نگاه میکنه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 25 پست
یعنی زیادی نگرانیم اصلا خوب نیست حالا هفته بعد میبرم چشم پزشکی ولی حتما محدود میکنم گوشیو

ببرش ولی انقد استرس نداشته باش.عوارض بیشتر از ضعیفی هم وجود داره

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دخترتون تو سن رشده،اون اقا و خانومی که کارشون اینه دیگه رشد تموم شده ماها پیری چشم میگیریم نه دوربین ...

خب چیکار کنم باهاش زیاد بازی نمکنم با اسباب بازیه زیاد دوست دچنداره بازی کنه عاشق کارتونه

هووف میترسم کور بشه فوبیای اینو دارم

یمدت سخت میگذره گریه میکنه بهونه میگیره ولی از سرش میوفته محدودش کن پسر من که قشنگ پیر کرد ما رو الان یه روزا یهو خیلی دلش گوشی میاد عصبی میشه داد میزنه گریه ولی زود یادش میره

مثلاً چی؟

اعتیاد به موبایل و تلویزیون که بدتره

تاثیر پذیری

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
یمدت سخت میگذره گریه میکنه بهونه میگیره ولی از سرش میوفته محدودش کن پسر من که قشنگ پیر کرد ما رو الا ...

خیلی نگرانم خیلی الان امشب راحت دو ساعت گوشی کارتون نگاه کرد اگرم نزاریم کلا تلویزیون میبینم نمیزاره ما چیزی نگا کنیم

خیلی نگرانم خیلی الان امشب راحت دو ساعت گوشی کارتون نگاه کرد اگرم نزاریم کلا تلویزیون میبینم نمیزاره ...

دیگه مجبوری عادتش بدی خودم گذروندم این روزا رو هنوزم درگیرم میدونم چقد براشون سخته محدود بشن