2777
2789
۲ جور آدم هست یا کلا کارش اینه یا بعنوان دوس پسر اینو عادی میدونه ولی به خودت مربوطه و فرهنگمونم متف ...

عادی میدونه 

چون ساکن اونجاست از بچگی و اونجا همه اینا عادیه 

با لباس زیر میرن کنار دریا و استخر و ...

ولی توی فرهنگ ما قفله 

خب من میترسم از عواقبش 

گاهی به سرم میزنه عکس فیک یه شخص مشابه خودمو بفرستم که صورتشم معلوم نیست

میدونه نمیشم همخونه و رابطه جنسی هم نمیخوام تا قبل از ازدواج ولی عکسای ازادتر رو میخواد به سرم زده و ...

از همین عکسا شروع میشه دیگه عزیزم

رابطه ای که بخاطر پول و شرایط و با دروغ ادامه پیدا کنه به ته نمیرسه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از همین عکسا شروع میشه دیگه عزیزمرابطه ای که بخاطر پول و شرایط و با دروغ ادامه پیدا کنه به ته نمیرسه

حس دوست داشتنم رو چیکار کنم ؟ 😪 متاسفانه وابسته و علاقه‌مندم بهش به شدت 

به خاطرش خواستگارای خوبمو رد کردم 😓

به من این قولو داده که ازدواج میکنیم و با خانواده‌ت اشنا میشیم ولی به قول شما چه تضمینی هست آخه که و ...

حس نمیکنم سر قولش بمونه چون مردا تو ۵ ثانیه اول تصمیم میگیرن ک این طرف رو برای ازدواج میخوان یا صرفا سرگرمی اگر میخواست برنامه هاشو میچید طوری ک در اولین فرصتش بیاد ایران و بیشتر با خودت یا خانوادت آشنا شه مخصوصا الان ک تعطیلات بعد کریسمسه از نظر کار و دغدغه بهترین فرصت بود پس ینظرم فقط دنبال عکسه تا شما

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
حس دوست داشتنم رو چیکار کنم ؟ 😪 متاسفانه وابسته و علاقه‌مندم بهش به شدت به خاطرش خواستگارای خوبمو ر ...

میدونم سخته ولی زودتر همونکاری رو بکن که عقلت میگه چون مطمئن باش یه روز قلبتم به همون نتیجه میرسه

برای موندن همسرم تو زندگیم خیلی تلاش کردم چندسال همه جوره تلاش کردم اما تهش شد جدایی ، و اگر بخوام الآن از تجربه م بگم تلاش یه طرفه تا یه جایی اثر داره بعدش دیگه نه ،بعدش  یا اثر نداره یا طرف خودش بعد چند سال خسته میشه از تلاش مداوم و یه طرفه 

یه رابطه وقتی پایدار میمونه که علاقه دو طرفه باشه و دو طرف جفتشون تلاش کنن ،، زندگی من بعد چندسال زندگی به جدایی ختم شد چون علاقه و تلاش یه طرفه من بیشتر از این فایده نداشت 

حس نمیکنم سر قولش بمونه چون مردا تو ۵ ثانیه اول تصمیم میگیرن ک این طرف رو برای ازدواج میخوان یا صرفا ...

ایران اومدنش راحت نیست آخه

نمیتونه راحت بیاد 

الانم خیلی وقته داره تلاش می‌کنه بیاد 

ولی بازم حرفای شما درسته تضمینی نیست 

البته اینو بگم ما یک ماه بود که کات کرده بودیم 

ایشون دوباره برگشتن گفتن نمیتونن منو فراموش کنن و دوست دارن همه چیو با من پیش ببرن و از این حرف‌ها

میدونه نمیشم همخونه و رابطه جنسی هم نمیخوام تا قبل از ازدواج ولی عکسای ازادتر رو میخواد به سرم زده و ...

فیک نفرست

خودتم نفرست

مقاومت کن

بگو برات مقدور نیست بفرستی و همین بشه دلیلی برا اینکه زودتر بیاد خاستگاری و جمع بشه جریان

عکس نفرستیا

حس شادی باید در درونت باشه 🍕

ادمی ک بخاد با عکس دادن بمونه واقعا بدردت میخوره؟؟ فردا ک عکسات عادی شد واست ازت چیزای بیشتری میخاد و توام هر بار مجبوری قبول کنی ی جوری میگی شرایطش و فلان ک طرفم میفهمه قراره بخاطر شرایطش ب هر چی بگه اوکی بدی ب  

ادمی ک بخاد با عکس دادن بمونه واقعا بدردت میخوره؟؟ فردا ک عکسات عادی شد واست ازت چیزای بیشتری میخاد ...

بیشتر به خاطر علاقمه تا شرایطش 

متاسفانه خیلی دوسش دارم 

ولی نه واقعا عکس نمیفرستم برام خیلی سنگینه

فیک نفرستخودتم نفرستمقاومت کنبگو برات مقدور نیست بفرستی و همین بشه دلیلی برا اینکه زودتر بیاد خاستگا ...

الانم که بحثمون شد و دعوا سر همین موضوع 

گفت پس با تو نمیشه رابطه لانگ 

وقتی اومدم ایران حرف میزنیم 

منم سین کردم چیزی نگفتم

برای موندن همسرم تو زندگیم خیلی تلاش کردم چندسال همه جوره تلاش کردم اما تهش شد جدایی ، و اگر بخوام ا ...

عزیزم چقدر ناراحت شدم از داستانت ♥️ 

امیدوارم خدا یه ادم مناسب و عاشق رو سهم دل مهربون شما بکنه 

آمین🤍

الانم که بحثمون شد و دعوا سر همین موضوع گفت پس با تو نمیشه رابطه لانگ وقتی اومدم ایران حرف میزنیم من ...

نیاز به عکس مثبت هجده اونقدرا هم نیاز و ضروری نیست ک خانم رو این همممه تحت فشار بزارن

حس شادی باید در درونت باشه 🍕

نیاز به عکس مثبت هجده اونقدرا هم نیاز و ضروری نیست ک خانم رو این همممه تحت فشار بزارن

میدونی 

گاهی میگم شاید واقعا دوستم داره 

اون توی مهد آزادیه و هیچ نیازی به من نداره 

ولی وقتی اولین بار کات کردیم 

بعد از یک ماه دوباره برگشت 

گفت مدام توی ذهنمی 

ولی انتظار همچین مواردی هم داره

نمیدونم شاید خیلی ه++ورنی باشه و نیازش زیاد باشه 

دلم نمیخواد بی‌دلیل از دستش بدم 

اما نمیتونم از موضع خودمم کوتاه بیام