2777
2789

من که خیلی پشیمونم دومی ناخاسته باردار شدم

چون دست تنها که هستم

اختلاف هم دارم با شوهرم

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سهم ما از این زندگی، چرا عادلانه نیست؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حاملگی که خوبه

اونی که صبر میخواد بچه داریه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

حاملگی اول واقعا دلچسبه 

تنها میگیری میخوابی برا خودت

خدایا ممنونم بابت هدیه قشنگت...مسافرکوچولومونو به تو میسپاریم صحیح و سالم بذارش تو آغوشمون. خدایا خودت مواظب فسقلی تو دلم باش. کاربر چندساله هستم که یهو به سرم زد تعویض کاربری کنم. 😊😊😊
حاملگی عالیه زایمان بده..حوصله بارداری رو نداری قطعا حوصله بچهروهم نداری ی سال تمامه خواب ب چشمام نی ...

نمیدونم تا حالا بهش فکر نکردم اما اینقدر عقده تو دلم مونده دوست دارم یبار یه بچه خوش خوراک گیرم بیاد خیلی پسرم اذیت کرد همش مریض و....

بعد اینکه هیکلت دیگه عین سابق نمیشه

نگو تو رو خدا

من دارم میرم باشگاه و عزممو جزم کردم یه هیکل عالی بسازم

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

من همه چیو دوست دارم حاملگی ویار زایمان شیردهی فقط شب بیداری ازارم میده اونم چون فکر میکنم خیلی ثواب داره تحمل خواهم کرد از ازبچگی مادربدنیا اومدم گویا خیلی مادرانگیم قویه

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

حاملگی پر از استرسه 

وقتی میری سونو میگی خدایا قلبش تشکیل شده باسه بعدش دعا میکنی خدایا تو غربالگری سالم باشه بعدش لگد زدناش شروع میشه وای اگه یه روزی از لگد خبری نباشه دندان درد که نگووو! هفته‌های آخر بارداری به زور نفس میکشی و حالت تهوع و ....

بخدا زن باردار که میبینم دیگه حالم بهم میخوره چون سخته