یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خیلیا میگن نباید توش قابلمه اینا گذاشت موندم بخرم یا نخرموقتی نباید یه قابلمه توش گذاشت به درد نمیخو ...
بابا بخر، من مهمونی هام، یعنی ظرفشوییم دست راستم هس، بیچاره رو انقد پر بشقاب پیش دستی قاشق چنگال میکنم، طفلی میشوره، برا روزمره هم هر سه چهار روز یه بار، قابلمه هم میذارم، خوب و تمیز میشوره، تازه قابلمه روحی ها رو که قشنگ انگار سیم کشیدی
چرا سه چهار روز یه بار؟ پر نمیشه یا با دست میشوری؟
نه گلم وقتی غذای برنجی دارم ظرفم زیاد میشه، هم قابلمه برنج، هم قابلمه خورشت، کفگیر ملاقه، سایر وقت یه چند تا بشقاب و یه ماهیتابه میشه که دیگه اونا رو با دست میشورم که قرص ظرفشویی برا دوتا بشقاب هدر ندم
قرصشمگه چقده؟ چن تا توشه ؟ ببخش زیاد میپرسم ها بلد نیستم مارکش چیه؟
نه گلم راحت باش، من قرص سه کاره فنیش ترکیه استفاده میکنم، که دیگه به نمک و جلا دهنده احتیاج نیس، همینطوری راحت قرص رو میندازی جای قرص، قشنگ ظرف و استکان رو برق میندازه، شوهرم دونه ای میخره، مثلا بیست تا، البته بسته ای میفروشن، فک کنم داخلش هفتاد تا هست قیمتش متفاوت از هفتصد تا یک، یک و دویست، ما از هایپر مارکت دونه ای میخریم
گلم ظرفهات رو باید کاملا تمیز کنی، قابلمه رو اول تمیز میکنم، بعد میذارم ظرفشویی، داخل ظرفهات نباید هیچی باشه، قبل از گذاشتن داخل ماشین، باید با دستمال پاک کنی