2777
2789

اگه من انلاین بشم برای اونم اون علامت دائره آبی رو نشون میده؟ چیکار کنم کسی نفهمه آنلاینم

...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لست سین و ببند

اونو بستم ولی الان رفتم تلگرام دیدم یکی پیام داده کنار پروفایلش هم دایره آبی رنگه گه یعنی آنلاینه

فقط نمیدونم واسه اونم کنار پروفایل من دایره آبی رنگ میزنه که من آنلاینم یا نه

...
برو توی تنظیمات. بعد حریم خصوصی و امینت رو بزن. بعدش زده آخرین بازدید و پروفایل و اینا. اخرین بازدید ...

اینکارو کردم یعنی حتی اگه انلاینم باشم طرف نمیفهمه؟

چون اون وقتی انلاینه کنار اسمش دایره آبی میاد

...
این علامت یعنی چی تو مونو طلایی

مخاطبیینی ک هر دو شماره همدیگه رو دارید

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
اونو بستم ولی الان رفتم تلگرام دیدم یکی پیام داده کنار پروفایلش هم دایره آبی رنگه گه یعنی آنلاینهفقط ...

اگه تازه پیام داد که خب این طبیعی 

اگه سین بزنی 

یا تایپ کنی میزنه آنلاین وگرنه نمیزنه

امام‌رضا🥲                                                                                                                   قابل پخش نیست😃

اگه تازه پیام داد که خب این طبیعی اگه سین بزنی یا تایپ کنی میزنه آنلاین وگرنه نمیزنه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14797420/%D9%85%D9%86-%D8%A8-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%B2%D9%86-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%B4-%D8%A8%DB%8C%D8%B4%D8%AE%D8%B5%DB%8C%D8%AA%D9%85-%DA%86-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D8%A8%DB%8C-%D8%A8%D8%AF%D9%85

عزیزم این تاپیکمو گزارش میزنی لطفا؟

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..

اونو بستم ولی الان رفتم تلگرام دیدم یکی پیام داده کنار پروفایلش هم دایره آبی رنگه گه یعنی آنلاینهفقط ...

واییی منم خیلی حرصم میگیره از این موصوع 

اگه آنلاین باشیم و طرف بیاد تو صفحه چتمون می‌فهمه که هستیم

واییی منم خیلی حرصم میگیره از این موصوع اگه آنلاین باشیم و طرف بیاد تو صفحه چتمون می‌فهمه که هستیم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14797420/%D9%85%D9%86-%D8%A8-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%B2%D9%86-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%B4-%D8%A8%DB%8C%D8%B4%D8%AE%D8%B5%DB%8C%D8%AA%D9%85-%DA%86-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D8%A8%DB%8C-%D8%A8%D8%AF%D9%85

عزیزم این تاپیکمو گزارش میزنی لطفا؟

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..