2777
2789
عنوان

کثیف ترین آدمی که دیدین اطرافتون

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 35 پست

من به چشم خودم دیدم بچه ادرار کرد رو فرش طرف با اسکاج ظرف شویی پاکش کرد یه کم!!!!

یا به شخصه بدم میاد می برن مدفوع بچه رو توی کاسه ی روشویی می شورن.🤢🤢

گاه باید روئید،از پسِ آن باران....                                                 گاه باید خندید،بر غمی بی پایان....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینم گفت بچه پاکه چون فقط شیر میخوره غذا خور نیستلای پای بچش هنوز زرد بود آبش میچکید رو فرش وقتی از ...

ای وای

من وسواسی تحمل شنیدن شم ندارم

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🫂 مسیحی هستم ، لطفا آنقدر نپرسید مرسی مرسی.

اینم همین کارو کرد

وای خیلی رو مخه این کار.

اون جا جای دست و صورت شستنه آخه من چندشم میشه.

گاه باید روئید،از پسِ آن باران....                                                 گاه باید خندید،بر غمی بی پایان....

ای وایمن وسواسی تحمل شنیدن شم ندارم

گفتم اول حسابی با دستمال مرطوب پاک کن 

بعد ببر حموم آب بکش

همین جوری مدفوع میریخت تو روشویی 

اخرشم آب نکشید اینقدرم بهش پاشید 

یه جا هم رفتم مهمونی خانم میزبان شلوار سفید پوشیده بود پریود بود .بعد که از رو مبل بلند شد بره آشپزخونه دیدم پشت شلوارش خونی شده بود منم اولین بار رفته بودیم با همسرم خونه شون نمیدونستم چکار کنم باهاش رودربایستی داشتم شوهر خنگشم انگار نمی‌دید که بهش بگه با همسر من گرم صحبت شده بودن