2777
2789
عنوان

به خاطر بیماری برادرم مجبور شدم زندگی و همسرم رو ترک کنم و طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 209033 بازدید | 1060 پست
من دقیقا ی بچه 6ساله دارمبنظرم حق بچست کنار مادرش، باشهولی بعد7سال حضانت باپدره متاسفانهحتما نمیده ب ...

آره دیگه ولی این 

داداشش دیوونس

.

نمیزاره بچشو ببینه

برو بخون ببین چه حرفای زشتی

به این خواهرش میزنه

تا ۲۸ سالگی فکرمیکنی خیلی خوش قلبی .....            بعدش میفهمی اسکل بودی .....☹️😄

من دقیقا ی بچه 6ساله دارمبنظرم حق بچست کنار مادرش، باشهولی بعد7سال حضانت باپدره متاسفانهحتما نمیده ب ...

استارترخودش ووقف برادری کرده که میگه حق نداره اسم ارث. ومیراث بیاره چیزی حق قانونی وشرعی هرآدمی

پدرومادرم جوون مرگ شدن اگه دوست داشتین یه صلوات براشون بفرستین لایک کنیدمنم برای شماصلوات میفرستم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان اون کسی که مادر و بچه رو جدا کرده برادر استارتره.

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

چه ربطی دارهاز شوهرش که طلاق گرفته تموم شده رفتهما میگیم برای چی بچه طفل معصوم رو رها کردی به خاطر ب ...

تازه بچش باید میرفت کلاس اول ثبت نام هم نکرده بچرو من دارم عصاب میشم بهتره برم بخوابم

برادرم از بچم بدش میادمیگه توله اون رو نمیخواد ببینه😞

اون بچه ی شما هم ست

برادرتون می‌خواد شما وقف خودش باشین

از این رابطه ی یه طرفه خارج شین

بگو یا بچه م رو میارم پیش خودم یا ترکت می‌کنم 

عجب مادری هستیبرات مهم نیست چه به سر روح و روان بچه ت میاد؟!!!برات مهم نیست زندگی و آینده و سلامتی ر ...

من تا الان گفتم برو سراغ بچت ولی رفتم تاپیکاشو خوندم قبلا هم که پیش بچه هم بوده یا میزدش یا دعواش میکرده رسیدگی به اون بچه نشده کلا این خانم خودشم افسردگی داره و باید تحت درمان قرار بگیره با بیمار روانی زندگی کردن هم تاثیرات بدی داره فکر کنم بیماری برادرشون هم مربوط به اعصاب و روان باشه فقط الان دارم غصه میخورم برای اون بچه😭

بچه پیش پدرش نیست پیش مادربزرگش زندگی میکنه اون طفلی نه مادر خواستتش نه پدر!!! چقدددد جیگرمم سوخت وا ...

ای وای

مادر میتونه ب دادگاه ثابت کنه پدرش مسولیت نپذیرفته و حضانت بگیره

البته اگر بخوره ب تور ی قاضی خداشناس

بیچاره اون بچه طفل معصوم که از مادر و پدر و دایی شانس نیاورده. همتون بهش مدیونین... 

کاش این تاپبکم مثل خیلی از تاپیکای سایت دروغ باشه... 

آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد، ای وطن عزیزم🇮🇷♥مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا✊اَلّلهم عَجّل لِولیکَ الفرج ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم، شجاع و نترس💪🏻 خیبر خیبر یا صهیون .امام حسین (علیه السلام) خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید.مولا علے (علیه السلام): در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند : غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا..روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴۵سالگی🎂🇮🇷 کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗 توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها.کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا. همیشه در حال تکرار است مدافعین حقوق بشر کَرَند، کورَند، لالَند ..نسل شِمر و یَزید و حَرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم. مرگ بر حقوق بے بشر

باورت میشه بعضی وقتها تا شش ماه و بیشتر قطع رابطه ایم ؟

وااای نه باورم نمیشه 😐😐😐

اصن غیر ممکنه آدم به کی بگه 💔

چی کشیدی از دستشون💔

تا ۲۸ سالگی فکرمیکنی خیلی خوش قلبی .....            بعدش میفهمی اسکل بودی .....☹️😄

نخیر این خودش چسبیده به برادرش میگه برادر نمیزاره بچرو ببینم

بیچاره اون بچه طفل معصوم که از مادر و پدر و دایی شانس نیاورده. همتون بهش مدیونین... کاش این تاپبکم م ...

واقعا کاش تو این تاپیک نمیومدم

اعصابم خراب شد

دلم برای اون طفلک معصوم کباب شد

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️