پدرشوهرش مولتی میلیارده حدود ۵۰ تا واحد اپارتمان داره ولی خواهر من تویه خونه ۱۰ سال ساخت ۹۰ متری میشینه ماشین ۳۰ میلیاردی داره ولی خواهر من با ۲۰۷ میره مسافرت هرچی بهش میگیم حیف اون جهیزیه اس تو اون خونه اصن نصف وسایلش تو اون خونه جا نشد بهشون بگو یه خونه بزرگ بدن میگه این چیزا ارزشی نداره با شوهرم بحث تنم میگم حداقل یه لباس بخر
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اون اینجوری خوشحاله و دلش خوشه چرا دوست داری ارامش زندگیش رد بهم بزنی عزیزم
عزیزم همین الانشم ارامش نداره کنار این اقا ما میگیم حداقل یه ذره تنوع بده حال دلت بهتر شه بخدا روز خوش ندیده کنار این خانواده نمیدونی چه بلاهایی سرش دراوردن
پدر شوهرش داره چه به اون خواخرت کار درستی میکنه چشم داشتن به مال دیگران زشته مگر خودشن بخوان بدن دره ...
خلاصه وقتی داره باید استفاده کنه شوهر خواهرم کوچیکترین کاری برای خواهرم نمیکنه شوهرای مردم از صبح تا شب میرن سرکار همه چیشونو میدن به زنشون خواهر بیچاره من سالی یه بارم یه مانتو نمیخره شوهرش براش روز خوش ندیده تو اون زندگب
مثلا چیکارش کردن یکم بگو ببینم پدرشوهر پولدارا چه اخلاقای بدی دارن ؟
اینقد ادم بد دهنیه توهین کنایه پسرشونو پر میکنن به شوهر خواهرم میگه تو حق نداری زنتو جایی برسونی باید باباش براش ماشین بخرهه اینقد مغروره جواب سلام نمیده بسیار بی اعصاب منت میزاره کلی