2777
2789
عنوان

زنگ زدم به خواستگارم🤦🏻‍♀️😒

145 بازدید | 13 پست

امشب خونه دوستم بودم خانواده اش اونجا بودن خانواده ما هم دعوت بودن 

برادر دوستم خواستگارمه اما داخل مهمونی نبود و شهر دیگه سرکاره 

مامان دوستم و دوستم و من رفتیم اتاق شماره های اشنا های پایشونو میگرفتن و من باهاشون صحبت میکردم و ایسگا میگرفتیم 

اخر هم معرفی میکردیم و سه نفری خیلی خوش گذشت 

بعد اخر دوستم شکاره داداششو گرفت گفت صداتو نمیشناسه ایسگاش کن اخر دفعه میگم دوستم بوده و اسم تورو نمیارم 

دو ساعت مامانش و دوستم داشتن راضیم میکردن منم قبول کردم 

بعد از کلی حرف زدن و خندیدن و اخرش پسره گفت دلارام خانم چرا فکر کردی صداتو نمیشناسم 

به چهره ارومتون نمیخوره اینقدر پایه و خوش خنده باشید 

من کپ کردم 

سریع گوشیو قطع کردم 

توی شوک بودم مامان دوستم بوسم کرد گفت اینقدر دوست دارم ارزومه عروسم شی

از طرف اقایون درخواست دوستی قبول نمیکنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قلبم اکلیلی شد🥺

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

وای چقدر سبک شدی من جای شما آب شدم بخدانباید چیزی ک دیگران میگین رو قبول کنید واقعا از این اتفاقه در ...

هر جا اون باشه دیگه پامو نمیزارم

از طرف اقایون درخواست دوستی قبول نمیکنم