2777
2789

بچه ها دختر من آسم داره سرما میخوره باید بستری بشه

معلمش گفت نمیخواد مدرسه بفرستیش خودت درسش بده

البته اول پیشنهاد خودم بود ایشونم اینجوری گفت

دو هفته س نفرستادم

شما باشین چیکار میکنید؟

وقتی واردسایت میشید در قالب ادب صحبت کنیدنگید مجازیه یه دل پشت اکانته بترس از روزی که بشکنیش آهش دامنتو خواهد گرفت....کاربربی ادب  ولی اگه بخوای بی ادبی کنی جوابتو میدم واز خودم دفاع میکنم✌😊باهم مهربان باشیم💚ودر اخر وقتی دلت از جایی پره وارد سایت شدی عقده هاتو خالی نکن😬یا کلا نمیتونی آروم شو بعد وارد سایت شو😄

چندمه ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره کار خوبی میکنی از نیمه دوم بهمن به بعد هوا تا حد زیادی اوکی میشه

اون زمان بفرس

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

حتی الامکان حضوری میفرستادم

مگه شرایط بغرنج که بچه واقعا نتونه بره

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

خب تا یه پایه ای بشه این کارو کرد

بعدش مثلاً دبیرستان یا راهنمایی چطوری خودت درسش میدی؟؟

بعدم اون بچه می‌ره مدرسه یاد بگیره چطور با شرایطش بتونه تو اجتماع باشه 

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
چندمه ؟!

دوم

وقتی واردسایت میشید در قالب ادب صحبت کنیدنگید مجازیه یه دل پشت اکانته بترس از روزی که بشکنیش آهش دامنتو خواهد گرفت....کاربربی ادب  ولی اگه بخوای بی ادبی کنی جوابتو میدم واز خودم دفاع میکنم✌😊باهم مهربان باشیم💚ودر اخر وقتی دلت از جایی پره وارد سایت شدی عقده هاتو خالی نکن😬یا کلا نمیتونی آروم شو بعد وارد سایت شو😄
دوم

دوم راحته 

سوم یا اول بود میگفتم نه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خب تا یه پایه ای بشه این کارو کردبعدش مثلاً دبیرستان یا راهنمایی چطوری خودت درسش میدی؟؟بعدم اون بچه ...

دقیقا این سوالهای شمام به فکرم میاد

ولی خب یکم جون بگیره

جاری من سطح درس بچه اش خیلی پایین هست میخاست امسال مدرسه نفرسته پایه‌ی قبل رو باهاش کار کنه مهر ماه شد بره یعنی یکسال عقب بیوفته تا پایه اش قوی بشه

رفته با مشاور آموزش و پرورش صحبت کرده بهش گفتن مدرسه رفتن فقط درس نیست ، تعامل و همکاری هوش اجتماعی بچه رو میبره بالا و شما یه چیز (درس) رو بدست میارید و خیلی چیزا از دست میدید که ایشون هم پشیمون شده فرستاده.

اما شرایط شما فرق میکنه و میتونی گهگاهی که هوا خوبه و سرد نیست بره اگه مطلق دیگه نره باز بستگی داره به خاست و شرایط خودتون

جاری من سطح درس بچه اش خیلی پایین هست میخاست امسال مدرسه نفرسته پایه‌ی قبل رو باهاش کار کنه مهر ماه ...

ممنون بهترین کامنت متشکرم