2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بهترین ظروف برای آشپزی به ترتیب

پیرکس استیل چدن گرانیتی تفلون رویی

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

از لحاظ سالم و ایمن بودنشون و کم عارضه بودن برای سلامتی بدن

منظورم بود

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
واقعا یعنی کم ضرر تر از جتس هلی دیگه هست بعد اینکه برنج به استیل نمی چسبه

من تو روحی هم برنج درست میکنم و خیلی خوشم میاد، دیگه استیل که بیشتر از روحی نمی‌چسبه 

من خودم سرویس اصلیم راکلند خریدم و چند سال پیش ۱۲ تومن دادم به جاشون 

اما انقد بدم میاد مخصوصا غذاهایی که آب باید بجوشه توشون بپزم، بیشتر وقتا فقط برا برنج استفاده میکنم

به جاش چند تا قابلمه سایزای مختلف استیل و روحی هم خریده بودم با اونا غذا درست میکنم. به نظرم خوشمزه تر هم هست 

چدن گرانیت یعنی بهتره بدنه چدن داخلش گرانیت باشه؟ نسبت به بدنه روحی داخل گرانیت

خود چدن

بهتر از گرانیتی هاست

الان اینایی که تو بازاره چدن اصل نیست چون چدن اصل وزن سنگینی داره

روحی داخل گرانیت داریم؟؟