2777
2789
عنوان

باکدوم پول دندون درست میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 35 پست
والا همه لمینت و کامپوزیت کردنبعد من هنوز نتونستم چند تا دندون پر کنم

ماهم جمع کردیم دیگ

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستم ی نمیچه گوشواره داشت از دار دنیا، از بچگی تو گوشش بود،،ی مدت دندونش به شدت درد میکرد بعد ی روز اومد گفتم دندون درد نداری گفت نه درست کردم بعد دیدم گوشوارش نیست،فهمیدم همونو فروخته دندونشو درست کرده،حقیقتا قلبم هزار تیکه شد حق ما این نیست😔

با تکمیلی چقد کمتر میگیرن حدودا؟

نمیدونم ولی سهمیه دندون ۹ میلیونه هرسال 

هرسال تقریبا یه دندون خراب میتونی درس کنی ولی اگه ت می باشه دوتامیشه درست کرد

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

اتفاقا وقتی زود بری هزینش خیلی کمتره ی ترمیم ساده خیلی فرقشه تا ی عصب کشی

به محض اینکه درد بگیره میرم متاسفانه بازم دکتر عصب کشی تشخیص میده یه دفعه ای اینجور میشن اصلا به مرحله پر نمیرسه 

از امروز میخوام دختر موفق و جذاب و پرشور و فعالی باشم میخوام آزاد باشم فقط به چیزای خوب و مثبت فکر کنم شاد و شنگول قوی باهوش خوشبخت پر از حس آرامش 
نمیدونم ولی سهمیه دندون ۹ میلیونه هرسال هرسال تقریبا یه دندون خراب میتونی درس کنی ولی اگه ت می باشه ...

اها چه خوب 

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
به محض اینکه درد بگیره میرم متاسفانه بازم دکتر عصب کشی تشخیص میده یه دفعه ای اینجور میشن اصلا به مرح ...

خب نباید بزاری درد بگیره دیگه وقتی درد بگیره یعنی به عصب رسیده .

باید هر ۶ ماه بری معاینه یادیگه حداقل هریکسال 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

ماهم جمع کردیم دیگ

از خوب سلامتی مهم ترین چیزه ولی من اصلا بهش اهمیت نمیدم😐

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
از خوب سلامتی مهم ترین چیزه ولی من اصلا بهش اهمیت نمیدم😐

بستگی داره دیگ مثلا من برام مهم بود کامپوزیت کردم 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

خب نباید بزاری درد بگیره دیگه وقتی درد بگیره یعنی به عصب رسیده .باید هر ۶ ماه بری معاینه یادیگه حداق ...

خب تا درد نگیره متوجه نمیشم خرابه هیچ اثری از پوسیدگی و سیاهی  رو دندونم نبود تا اینکه یه دفعه یکم سیاه شد یا تیکه اش کنده شد

از امروز میخوام دختر موفق و جذاب و پرشور و فعالی باشم میخوام آزاد باشم فقط به چیزای خوب و مثبت فکر کنم شاد و شنگول قوی باهوش خوشبخت پر از حس آرامش 
خب تا درد نگیره متوجه نمیشم خرابه هیچ اثری از پوسیدگی و سیاهی رو دندونم نبود تا اینکه یه دفعه یکم س ...

خب دیگه معاینه فقط راهکارشه میری دکتر میگی برامعاینه اومدم 

معاینه رایگانه