2777
2789

حدود ۶ ماه از طلاقمون میگذره ولی همسر سابقم دست از سرم برنداشته خدا میدونه که من حتی یکبار هم سراغشو نگرفتم ولی اون هر طوری شده با زنگ و تماس و هر راهی دنبال برگشتنه.. خواهرشوهر سابقم دیروز یه پیام بلند فرستاد برام که داداشمو بدبخت کردی و حالا هم نمیزاری بره سراغ زندگیش

خیلی دلم شکست ازشون دلم میخواد نفرین کنم ولی دلم نمیاد 

من آب پاکی و رو دست همسرم ریختم ولی اونه که دست بردار نیست میدونم مادرش نقشه میکشه واسه ازدواج مجددش این وسط منم که باید از همه طرف تحت فشار باشم 

دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم

تاپیک قبل هم اینارو توضیح دادم ولی چندنفر گفتن شاید خود همسر سابقم گفته پیامارو بده فکرش داره مغزمو میخوره  الان یه تیکه از پیامشو میزارم خودم باورم نمیشه خواسته باشه اینطوری دل منو بشکنه 

کاش مثل روز اول بودی برام :)

بگو سلام گلم

مبارکه انشالله ک خوشبخت بشن،

تاالان کاری نداشتم از این ب بعدم ندارم عزیزم 

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بزار

دلی که پراز درد است جایی برای آرزو ندارد😔 من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود.من از قوی بودن خستم درماندم دلم میخاد سرمو بزارم روی پای مامانم و های های گریه کنم،بقول خاله مرحومم روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت.اگر خدا یاری میکرد من الان دوقلوهامو باردار بودم برای من نخاست ۲۰ساله دنیا وفق مراد من نیست یه دختر عصبی و پرخاشگرم بخاطر سختی های زیادی که کشیدم

احتمال داره که همسرت ازش خواسته باشه که بهت پیام بده تا حس حسادت تو رو بیدار کنه و تو بهش فرصت بدی،البته شاید هم اینجوری نباشه و این فقط احتمال باشه!

باران خانومتون هستم😊عاشق شیرکاکائو و شکلات😍در حال رژیم و ورزش کردن برای لاغر شدن تا عید🏋🏻‍♀️🧘🏻‍♀️می خوام دوباره کنکور تجربی شرکت کنم🦷💣به امید رسیدن به رشته دلخواهم 😍درباره کنکور و منابع اطلاعاتم نسبتا خوبه اگر سوالی داشتی و بلد بودم حتما خوشحال میشم کمکت کنم😁🥰از صفر مطلق شروع کردم و می خوام به صد خودم برسم✔️😊در حال ساختن دیسیپلین برای زندگیم.........🌃🎶🍷تیکر رسیدن به هدفم هست😁🍷

بگو سلام گلممبارکه انشالله ک خوشبخت بشن،تاالان کاری نداشتم از این ب بعدم ندارم عزیزم

آفرین بهترین جواب

استارتر همینو بده بخدا میسوزه

دلی که پراز درد است جایی برای آرزو ندارد😔 من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود.من از قوی بودن خستم درماندم دلم میخاد سرمو بزارم روی پای مامانم و های های گریه کنم،بقول خاله مرحومم روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت.اگر خدا یاری میکرد من الان دوقلوهامو باردار بودم برای من نخاست ۲۰ساله دنیا وفق مراد من نیست یه دختر عصبی و پرخاشگرم بخاطر سختی های زیادی که کشیدم

آفرین بهترین جواباستارتر همینو بده بخدا میسوزه

❤️والا چرا نشون بدیم‌ناراحتیم باید ریلکس بود در این مواقع

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

همینی ک گفتم بفرست گلم و عزیزمو حذف کن فقط