2777
2789
عنوان

تمام زندگیم اشتباه بود

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 43 پست
از کی جلوترم آخه؟!فقط از معتادا جلوترم!همین! والسلام!

ن ازونا هم عقب تری گلم حداقل یچیزی میزنن شما ک هیچی . بنظرم بدبخت ب تمام معنایی 

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من قربونت برم که این حس ها رو تجربه کردی. ولی خودتو نباز. الان علم اونقدر پیشرفت کرده که همه میتونن ...

وای بینهایت ازت ممنونم دوست عزیزم از راهنمایی خوبت ..حتما انجامش میدم انرژی مثبت و بسیار خوبی ازت گرفتم..

سلام صبح بخیر عزیزم ..دیگه بیخیالش شدم عزیزم ...

سلام صبح به خیر

اولین تاپیک های منو بخون من تازه فریز تخمک انجام دادم

خواستم بگم که امیدتو از دست ندی

امیدوارم به آرزوت برسی و مادر بشی

😢😢😢😢😢😢خیلیا که ازذواج کردن ازدواج خوبی ندارنبجه دارن بچه سالم ندارنشما ام مشکلاتتون زیاد هست د ...

برا منم دعا کن ۳۴ سالمه 

منم حس میکنم دیره شده 

البته شرایط من نذاشت موفق شم و بچگی کنم و ..

نه چرا دیر باشهتو اوج جوونی هستیمنم همسن شمام، یه عالمه برنامه دارم میخوام درس بخونم کار خودم رو راه ...

واقعا؟ 

من تا حالا نتونستم کار داشته باشم 

پس اندازی کنم اصلا آدم موفقی نیستم از نظر خودم چون هر برنامه ایی و تلاش کردم نگرفت واسم 

حتی مهاجرتم رو هواست با اینکه کلی تلاش کردم . حتی نتونستم هنوز بدونم چه مهارتی علاقه دارم کسب درآمد کنم . 

بیست سالگیم ازم یجورایی گرفتن .. خیلی غصه دارم 

واقعا؟ من تا حالا نتونستم کار داشته باشم پس اندازی کنم اصلا آدم موفقی نیستم از نظر خودم چون هر برنام ...

منم خیلی دیر فهمیدم که باید خودم به فکر خودم باشم،تو زندگی معمولا برنامه ها و آرزوهایی که داریم اونطور که میخواییم جلو نمیره مگه اینکه بجنگی و حقت رو بگیری از زندگی.

منم خیلیییی دیر شروع کردم ولی فهمیدم که دلیل همه نشدن ها فقط و فقط یه چیزه و اونم منم. منم که سخت کوش نبودم، زود جا میزدم، مداومت نداشتم. تصمیم گرفتم شروع کنم و به هر قیمتی بود دست نکشم و ادامه بدم، حتی شده از کمترین و ناچیزترین کارها هم شده شروع کن مطمئن باش خیلی زود میرسی به اونی که میخوای

منم خیلی دیر فهمیدم که باید خودم به فکر خودم باشم،تو زندگی معمولا برنامه ها و آرزوهایی که داریم اونط ...

من تلاش کردم تا به خواسته هام برسم اما نشده هرچی زدم نشد 

بخدا خستم 

حامی جز خدا ندارم که ازش خواستم اما نشده هنوز 

دیگه راه رسیدن رو نمیدونم 

وقتی ۱۵ بودم بهم میگفتن تو بزرگی بچه نیستی 

۲۴ ۵ بودم میگفتن بچه نیستی و بزرگ شدی و عین آدم بزرگا همش برامون رفتار کرد هم جامعه هم خانواده 

اما الان دختر ۲۵ ساله که با ما زیاد اختلاف سنی ندارم بهش میگن نوجوون و کلی امید بهشون میدن دلگیرم که بچگی و جوونیم و انکار کردن نتونستم بچگی کنم الان صورتم بیبی میزنه بهم میگن ۲۳ اینایی یا کمتر منم از رو حسرت میگم آره با اینکه قبلا میگفتم نه و دلم میخواست سنم و واقعی بگم یا حتی بزرگتر 

اما دلم پیر شده از بس تو ذوقم زدن 

از خستگی شدید ذهنم کار نمیکنه .. هرچی تلاش میکنم راهی باز نشده جلوم گیج و سردرگمم حتی دیگه نمیتونم چه مهارتی برم که وضعم خوب شه همه فقط میگن آرایشگری که دیگه دل آرایشگری ندارم