2777
2789
عنوان

چقدر بده اطرافیان سقط میفهمن

85 بازدید | 4 پست

بچه ها من سقط داشتم که قلبش تشکیل نشد چون همسرمم به شدت بچه دوسته بیشتر عذاب می کشیدم چرا اینجوری شد حتی الان هم گاهی فکر می کنم اگه سالم بود دیگه به دنیا میومد یا جنسیتش چی بود قهر کرد رفت

من اقدامی نداشتم ولی دوماه بعد ازمایشم مثبت شد یا یبار اون هم فکرشم نمی کردم بشه چون اولی چهار ماه طول کشید خداروشکر سالمه ولی هر کی نزدیکم میشه یه تیکه ای میندازه یکی میگه تو چهار ماه صبر نکردی اون یکی میگه سه ماه جلوگیری می کردی یا هنوزم که هنوزه طرف بعد شیش ماه منو دیده میگه زود باردار نشدی ؟؟ اصلا من موندم چی بگم😑 حالا که شده و این بچه سالمه این سوال یعنی چی اخه

منم که وسواس گرفتم با این چیزا عذاب میکشم 

دکترم میگه هر چی زودتر بهتر چرا اطرافیان مراقب زبونشون نیستن واقعا😑

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم بهتره به اینجور آدمها اصلا خبر از بارداری ندی

خیلی رابطشون نزدیکه خب این واقعا خدا خواسته بود بچه ای که روح داره صداهارو میشنوه چرت و پرت میگن الان مگه من میتونم برگردم عقب بیشتر مراقب باشم 

ولی دقیقا درست گفتی نزدیک ترینات هم نباید این مسائل بفهمن