2777
2789
عنوان

شماهم ب سلبریتیا علاقه دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 48 پست
منطقی نیستیه زمانی زیادی جاهل بودم همش بهشون فک میکردم و زیادی وقت گذاشتم روشوناما الان هیچ و هیچ حت ...

منم النک فک میکنم منطقی نیست!

ولی خب من ۱۶سالمه

و اره گالریم ازشون پره

و اوقات فراغتمو باهاشون میگذرونم🚶‍♀️

ﻫﯿﭽﮕﺎه ﻧﻪ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﺑﺨﻨﺪﯾﺪ، ﻧﻪ ﻗﻀﺎﻭﺗﺶ ﮐﻨﯿﺪ، ﻫﺮﮔﺰ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯿﺪ، ﺷﺎﯾﺪ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺭﻭﺯﯼ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از سنم ممکنه باشه؟چون احساس میکنم واقعا اسکلم

16 سالته؟؟

آره خب منم بچه بودم بهشون اهمیت می‌دادم، البته نه به همه‌شون. فقط به اونایی که ازشون خوشم می‌اومد😄

بزرگتر که بشی خودت می‌فهمی چه کار پوچ و بیهوده‌ایه

الانم سعی کن با کارهای مهم‌تر وقتتو پر کنی

۲۲ ام عزیزم.یواش یواش از سرت میپره نگران نباش

هعیییی

نکنه باز یاد این دورانم بیوفتم خندم بگیره ک انقد درگیر بودم😂

ﻫﯿﭽﮕﺎه ﻧﻪ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﺑﺨﻨﺪﯾﺪ، ﻧﻪ ﻗﻀﺎﻭﺗﺶ ﮐﻨﯿﺪ، ﻫﺮﮔﺰ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯿﺪ، ﺷﺎﯾﺪ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺭﻭﺯﯼ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ...
من ازبچگی عاشق حمیداستیلی بودم. تااینکه 2 3سال پیش باهمسرم توازادگان دیدیمش. من اینقدر براش بوس فرس ...

😂😂😂😂😂

منم النک فک میکنم منطقی نیست!ولی خب من ۱۶سالمهو اره گالریم ازشون پرهو اوقات فراغتمو باهاشون میگذرونم ...

اقتضای سنته

اما از من می‌شنوی خودتو زیاد درگیرشون نکن 

به جاش وقتتو بزار روی چیزایی که مفیدن و به درد آیندت میخورن 

اصلا ادم های چندشی هستن فقط عطاران رو دوست دارم باشخصیت و هنرمنده ،البته سلبریتی های قدیم رو دوست دا ...

من بیشتر طرف خارجیام

هعیییینکنه باز یاد این دورانم بیوفتم خندم بگیره ک انقد درگیر بودم😂

من از آینده میام

آره خنده ات میگیره 😔😂

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

16 سالته؟؟آره خب منم بچه بودم بهشون اهمیت می‌دادم، البته نه به همه‌شون. فقط به اونایی که ازشون خوشم ...

اره ۱۶سالمه

همین النشم احساس میکنم خیلی کار بیهودیه

ولی خب وقتمو میگذرونم و خوشم میاد

۶ هزار تااااا😁😄 اعتراف کن از کیا داری؟🤪

اره

بیشترشون از ترکاس

کره ایام هس ولی کم دختراشون بانمکن 

اقتضای سنتهاما از من می‌شنوی خودتو زیاد درگیرشون نکن به جاش وقتتو بزار روی چیزایی که مفیدن و به درد ...

در کنار اینا خب کتابم زیاد میخونم...

یا سریال و فیلم میبینم

من از آینده میامآره خنده ات میگیره 😔😂

وای😂😂😂😂

ارهبیشترشون از ترکاسکره ایام هس ولی کم دختراشون بانمکن

فقط بخاطر سریال های خانگی 😄 هر کاری دوس داری انجام بده و اصلا نگو منطقی نیست! خوده انسان ب جایی می رسه که خوب و بد رو خودش تشخیص میده و باز کاری که دوس داره رو انجام میده، الان من شبا کنارم لواشک میذارم و یهو نصف شبی با بالای ۳۰ سال یهویی بیدار میشم و میخورم و میخوابم منطقیه؟؟؟؟؟؟؟؟😊🤷‍♀️😜 خب دوس دارم اینجوری باشم اتفاقا خیلی هم بهم لذت میده