2777
2789
عنوان

احساس میکنم خیلی بی عرضم که نتونستم ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 37 پست
ن موبوشهریم ولی مث شماکمی حرف میزتیم

ع ما جنوب تو خوزستان فامیل زیاد داریم 

خاله های بابام عرب هستن کلا فامیلامون ازدواج کردن اونجا تو خرمشهر رگ و ریشه داریم 🥰😍❤️🫂 خیلی خوشحال شدم عزیییزم 💕😘😘🌷 ❤️❤️

دخترای بوشهری که خیلی خوشگلن 🥹❤️ شما هنر نمی‌خوای که شما خودت یکی از هنرنمایی های خداوند روی زمینی عزیزم

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیین عزیز دلم داری درستو میخونی پس بدون حداقل مفیدی هم واسه خودت و خانواده ات هم جامعه. هیچ وقت به خاطر اینکه اطرافیان ازدواج کردن نکنه عجله کنی صبر کن ادم درست کنارت قرار بگیره که یه عمر کنارش احساس آرامش کنی. من ۳۳ سالمه تو یه شهر کوچیک هم زندگی می‌کنیم والله تا سن ۲۵، ۲۶ سالگی اصصصصلا ازدواجی نبودم همه رو رد میکردم شما سنی نداری وقتی شاغل بشی بهترین ها میان سراغت 

ع ما جنوب تو خوزستان فامیل زیاد داریم خاله های بابام عرب هستن کلا فامیلامون ازدواج کردن اونجا تو خرم ...

محبت داری گل ن اخه دلم گیخاد کیک پز خوبی بشم بعد۴سال تلاش کیک خراب کررن تازه توسنم یکم راه بیفتم اونم بسختی باهزاروسواس 

گواهینانه دارم ولی رانندگی صفر کلاکارم بخوربخابه شوهرم اینجورمیخاددباشم منم تنهام همش بچم نمیشه اونم سرکار۱۰روز فقط خونس درماه ۲۰روزمومن نمبینمش خیلی خستم 

محبت داری گل ن اخه دلم گیخاد کیک پز خوبی بشم بعد۴سال تلاش کیک خراب کررن تازه توسنم یکم راه بیفتم اون ...

ای جانم ان شاالله دامنت هر چه زودتر سبز بشه خدا دو تا بچه خوشگل و تپل مپل بهتون بده 😍😍🥰

خوبه که ببین اتفاقا منم عاشق کیک پزی هستم مثل خودت ولی بدی کیک اینه یه ذره موادو بالا پایین بریزی خراب میشه و نمیصرفه خونگی درست کنی

به نظرم به جاش صابون سازی و شمع سازی رو امتحان کن یا تریکو بافی اینا هم خیلی خوبه راحته یا کاموا غول پیکر با دست میبافی کلی هم فروش داره الان و قیمت خوب میخرن خرابم نمیشه 

رانندگی رو منم گواهینامه دارم ولی مثل خودتم سوار نمیشم 😂 چقدر نقاط مشترک داریم ببین خال نداری شاید مثل فیلم هندیا خواهر بودیم 😅😂🌹

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
ای جانم ان شاالله دامنت هر چه زودتر سبز بشه خدا دو تا بچه خوشگل و تپل مپل بهتون بده 😍😍🥰خوبه که بب ...

ممنونم گلم ازدعای خیرت الهی امین هرچی خودش مصلحت باشه برام رقم بزنه دیگه سپردم بخودش و تمام مادرم خیلی ناراحته استرس داره میترسه یروز شوهرم زن بگیره منو کناربزاره بخاطربچه اخه خیلی عاشق بچس ولی خب بروم نیاورده ای چندسال 

فعلاکیک ژاپنیو یادگرفتم تونسم درس کنم خوب بوده براخودمون دوسدارم یادبگیرم برای بیرونی فک نکنم بتونم ایقدر حرفه ای بشم دیگه یاحوصلشوندارم 

تریکو اره خوب میگیا باید برم توگوگل کم کم یادش بگیرم ایشالابتونم یه هنر یروز یادبگیرم دستم بره توجیبم خیاطی خیلی دوسدارم چشام ضعیفه عینکیم وگردن درددارم شوهرم نمیزاره یادبگیرم میگه بارت ضرره فقط 

چرااتفاقامن خال دارم ولی پشت گردنمه🤐😂 نشونه توصورتم تادلت بخاددارم🙄😑😭