2777
2789
عنوان

قرار رستوران با استاد

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 52 پست
من سر نمره دادن باهاش بحثم شد و اون گفت من نمره رو بهت میدم واقعا هم داد بعد گفت منو غذا مهمون کن ک ...

خوبه والا 

خوبه نگفته نمرتو میدم به یه شرط دیگه 

چقد عوضی شدن استادها

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت

ایشون همون وکیلِ که ۱۶ سال ازتون بزرگتره؟

بنظرم شما دچار فادِر کامپلکس هستی اگه بخواید با همچین انسانی ازدواج کنید

جای پدرتونه تقریبا

اگرم ایشون نیست که اختلاف سنی تون ۱۶ ساله

لازم به تذکره که لطفا لطفا فقط به درساتون فکر کنید

موفق بشید وقت برای اشنایی و ازدواج زیاده

قدر و منزل خودتونو بخاطر یه نمره بی ارزش پایین نیارید.

یه میوه ی کال اصلا جذاب نیست

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من سر نمره دادن باهاش بحثم شد و اون گفت من نمره رو بهت میدم واقعا هم داد بعد گفت منو غذا مهمون کن ک ...

چرا برای نمره آویزون استاد شدی؟؟؟؟

چرا خودت را کوچیک  کردی؟؟؟؟

چرا  درس نخوندی؟؟؟؟؟؟؟؟

امثال شما اسم دانشجو  را خراب می کنند.

هم ک و  ن  خوندن نداری  هم پول  نداری 

بعد وقت داری بری رستوران با مرو نامحرم لاس بزنی؟؟

چطور خانواده ات اجازه میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وقتی نمره داده خب زشته بگی حساب نمیکنم

آخه بهش گفتم استاد دنگ منم باید خودتون حساب کنید گفت چشم...بعدم بین حرفاش گفت من دانشجوهایی که باهام دعوا میکنن دوستای خوبی میشیم ..این الان یعنی چی!؟

ایشون همون وکیلِ که ۱۶ سال ازتون بزرگتره؟بنظرم شما دچار فادِر کامپلکس هستی اگه بخواید با همچین انسان ...

شما چرا قیمه هارو میریزین تو ماستا خخخخ اون یه تاپیک دیگه بود عزیزم

خوبه والا خوبه نگفته نمرتو میدم به یه شرط دیگه چقد عوضی شدن استادها

ان شاء‌الله همیشه هممون از قضاوت در امان باشیم

اما دیدگاه مثبتی اصلااا ندارم به قضیه

کسیکه الان ناهارخودشو دعوت میکنه برای یک نمره دادن بی ارزش

احتمالا داره طرفو میسنجه برای خیلی از موارد دیگه!!!

خدایا حلالمون کن اگه رفتیم در حیطه ی قضاوت

بخدا قسم که دلم برای اکثر دخترا میسوزه که رک حرفمو میزنم همیشه که مبادا ساده دلی و ساده لوحی کنن!!!

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

شما چرا قیمه هارو میریزین تو ماستا خخخخ اون یه تاپیک دیگه بود عزیزم

شما اصل صحبتو بگیر

فرع رو رها کن

آخه بهش گفتم استاد دنگ منم باید خودتون حساب کنید گفت چشم...بعدم بین حرفاش گفت من دانشجوهایی که باهام ...

😐با استاداتون چه راحتین

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

نکنه بعدش شما مجبور بشی بدی ؟؟؟؟بهتره نری عزیزم

این چه حرفیه بدی؟؟ 

زشته 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻